zondag, december 5, 2021
spot_img
HomeFeaturesVoorverkoop Tomorrowland 31.12.2020 van start: organisatie deelt previews stages

Voorverkoop Tomorrowland 31.12.2020 van start: organisatie deelt previews stages

-

Vorige week dinsdag om 17.00 begon de voorverkoop van de tickets voor Tomorrowland 31.12.2020. Eind oktober maakte de organisatie bekend bezig te zijn met een opvolger van Tomorrowland Around the World. Op 10 november presenteerden zij vervolgens dit oudejaarsevenement.

Eerder dit jaar verbaasden zij al vriend en vijand met hun online festivalwereld Papilionem. De verwachtingen voor Tomorrowland 31.12.2020 zijn dan ook hooggespannen.

Het oudejaarsevenement speelt zich af in NAOZ. Een nieuwe entertainmentlocatie die vier virtuele werelden herbergt: Tale of Melodia, Atmosphere, Planaxis en PULSE. Afgelopen week deelden ze de eerste foto’s en wij geven een korte rondleiding.

TALE OF MELODIA

Op het hoofdpodium, waar onder andere Armin van Buuren, nummer één-dj van de wereld David Guetta en Charlotte de Witte draaien, verzamelen de bezoekers zich in een operahuis rondom een enorme boom.

ATMOSPHERE

- Advertisement -

De liefhebbers van techno kunnen terecht in de Atmosphere. Een industrieel aandoend podium dat wel wat weg heeft van de Gashouder. Het middelpunt van de techno-scene in ons land.

PLANAXIS

De thuisbasis van de dancehall, trap, hip hop and future house-fans is Planaxis. Planaxis is een immense onderwaterwereld waar zij kunnen dansen tussen de haaien en andere zeebewoners. Onder meer Diplo en Tchami staan hier in de line-up.

PULSE

Een mysterieuze, onderzeese tunnel leidt naar Pulse. Dit podium is gereserveerd voor de harde stijlen. Hier draaien onder andere Brennan Heart, Coone en Da Tweekaz.

Tomorrowland 31.12.2020 start in alle 27 tijdzones om 20.00 en duurt tot 3.00 de volgende ochtend. Meer previews van de stages vind je op hun website en tickets voor het online event koop je hier.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Simpel naar Solomun in Antwerpen of Extrema Extra: Festivals België buitenkansje voor bovenburen

In Nederland vinden nog zeker een maand geen festivals plaats, maar in België is het bal juist net weer...