2020 aftrappen met de fijnste urban-, rap- en moombahton-vibes

-

Home » Wintermarathon » 2020 aftrappen met de fijnste urban-, rap- en moombahton-vibes

Het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor de eerste regendruppen, de winterjassen worden weer aangetrokken. Stiekem wordt het eerste knalvuurwerk bij onze oosterburen ingeslagen. Je kan de oliebollen zelfs al bijna ruiken. Het duurt nog eventjes, maar voor je het weet sta je de laatste secondes van 2019 weg te tellen onder het genot van een glaasje champagne. Natuurlijk wil je dat jouw 2020 knallend van start gaat, en daar weet This Is Our House wel raad mee. Daarom zetten wij voor jou dé vetste feesten op een rijtje zodat je het nieuwe jaar op je allerbest kan beginnen. Deze keer: urban, rap en moombahton.

TIKTAK New Year’s Eve (Event)

Wil je jouw 2020 aftrappen op muziek van onder andere Ronnie Flex, Bizzey, Lil’ Kleine, Boef en Frenna? Dan ben je bij hier aan het juiste adres. Je hebt geen excuus om niet te gaan, want er worden door het hele land edities gegeven. Er is een TIKTAK-event in Eindhoven, in Breda, in Utrecht, in Amsterdam én in Rotterdam.

 


 

Het Grote Huisfeestje (Event)

Na een succesvolle eerste editie, besloot de organisatie van Het Grote Huisfeestje om dit jaar weer terug te keren naar Koepelhal in Tilburg. Het feest begint pas om half 1 s’ nachts, maar hierna kan je tot vroeg in de ochtend genieten van dit lekkere feestje. Er is zelfs een silent disco, wat wil je nog meer?

 


 

Fuifje (Event)

Tijdens de jaarwisseling zullen vier bekende Tilburgse kroegen – Studio, Bolle, Bakker en Cul de Sac – hun krachten bundelen om een minifestival neer te zetten. De lekkerste hitjes, glijers en dancehall-beats zullen door de Korte Heuvel galmen. En alsof dat nog niet genoeg was; onbeperkt bier, wijn en fris zitten bij de prijs van het kaartje inbegrepen!

 

Liever stampen of raven? Dat kan, want This Is Our House zette ook de vetste hardere stijlen– en techno-events op een rijtje. Zo kan je jouw nieuwe jaar niet beter starten!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Oktober: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Chris...

Par-T trapt festivalseizoen af met LIVE AGAIN! Festival in juli

Par-T heeft razendsnel geschakeld en komt met een van de allereerste festivals sinds de lockdown: LIVE AGAIN! Festival. Op...