zondag, oktober 1, 2023

IN BEELD Special: Hard Bass 2017 [FOTO-ALBUM]

-

Home » Algemeen » IN BEELD Special: Hard Bass 2017 [FOTO-ALBUM]

Spectaculair, visueel indrukwekkend en muzikaal dik in orde. Dat is Hard Bass 2017 samengevat in één zin. Een uitverkocht GelreDome in Arnhem werd zaterdagnacht door vier gelegenheidsteams getrakteerd op hardstyle in de meest pure vorm. Van euforisch tot raw, er was voor ieder wat wils. 

Hard Bass staat bekend om zijn indrukwekkende lichtshows. Dit jaar werd maar weer eens bewezen waarom. Negen uur lang schoten de meest fraaie lasers door het GelreDome. In combinatie met de gewone lampen en het vuurwerk was er voor het oog genoeg te beleven.

>> Zie ook: MC DV8 al jaren de vaste stem van Hard Bass <<

Hoogtepunten

Team Blue (Code Black, Da Tweekaz, Adrenalize, Atmozfears live) bracht de stemming er meteen goed in met een remix van Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee). De vrolijke tracks van Da Tweekaz en de melodieuze platen van Code Black en Adrenalize bleken een gouden combinatie. De live-act van Atmozfears bevestigde opnieuw zijn talent. Team Green (Bass Modulators, Noisecontrollers, Wildstylez, Brennan Heart live) zette de ingeslagen euforische weg door.


Vanaf team Yellow (Digital Punk, Phuture Noize, Adaro, B-Front live) ging het er harder aan toe. ‘Paradox’, de meesterlijke collab tussen Phuture Noize en B-Front kwam voorbij en B-Front begon zijn live-set met het anthem van Hard Bass. Team Red (E-Force, Warface, Rebelion, Minus Militia live) was de spreekwoordelijke kers op de taart, waarbij de 30.000 bezoekers werden verrast met de E-Force remix van ‘FTP’ van Warface.

>> Zie ook: Live-acts op Hard Bass kunnen laten zien waar ze voor staan <<

Fotografe Nikki van der Wildt schoot namens This Is Our House de hele nacht foto’s.

Foto-album Hard Bass

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Rock The House #118: Rude Convict

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...