vrijdag, maart 5, 2021
Home Features IN BEELD: ST8MENT - Illuminate the Darkness

IN BEELD: ST8MENT – Illuminate the Darkness

-

De kop is eraf voor Eventcentre Aquabest. Afgelopen weekend werd in de vorm van ST8MENT het eerste feest georganiseerd op de nieuwe evenementenlocatie. Dat gebeurde gewoon overdag, zoals dat steeds vaker het geval is tijdens het indoorseizoen. Met foto’s van Rossumedia en KLEURSTOF blikken we terug op dit geslaagde debuut.

Sinds 2012 was de Effenaar de vaste thuisbasis voor ST8MENT. De verhuizing naar Eventcentre Aquabest was logisch aangezien de hal is ontwikkeld door Jochem van Pelt. Hij zit ook achter de organisatie van ST8MENT. Nadat This Is Our House eerder al een exclusieve sneak preview kreeg, was het zaterdag de beurt aan het partypubliek. Uitverkocht was het niet, maar voor een eerste editie op een nieuwe locatie was de opkomst prima.

ST8MENT - Illuminate the DarknessST8MENT - Illuminate the Darkness

- Advertisement -

Het podium zat vol licht en dat kwam in de donkere hal met het lage plafond goed tot zijn recht. Wie even wat wilde eten kon rechtsvoor, naast de dansvloer, terecht. Daar was ook buiten een rookruimte ingericht.

ST8MENT - Illuminate the DarknessST8MENT - Illuminate the Darkness

Niet onterecht oogstte de line-up lof. Zo was voor het eerst sinds lange tijd B-Frontliner (B-Front samen met Frontliner) weer eens te bewonderen. Het duo draaide onder meer ‘World Outside’ en ‘Space Warrior’. Sub Zero Project, dé hardstyle-act van dit moment, was goed voor een puike set. Daarin werd o.a. hun remix – samen met Devin Wild – van ‘Feel My Love’ van Rob Mayth gedraaid. Een heerlijke plaat!

ST8MENT - Illuminate the DarknessST8MENT - Illuminate the DarknessST8MENT - Illuminate the DarknessST8MENT - Illuminate the DarknessST8MENT - Illuminate the Darkness

Daarnaast waren er een aantal toffe back2back-setjes. Ran-D en Phuture Noize, D-Sturb en Sub Sonik, Rebelion en Apexx, Jason Payne en Unresolved (zie foto hierboven) en Rooler vs. Luminite. De line-up werd gecompleteerd door Legio en Seroidz, Prefix & Density, Requiem, Hard Driver (live), Adaro en Bass Chaserz (live).

ST8MENT - Illuminate the Darkness

Hieronder nog een korte impressie die we op Facebook plaatsten.

ST8MENT

Meer foto’s van ST8MENT vind je hier.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

House en techno in maart: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....