dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeFeaturesTrance in januari: De tips van Erwin Herkelman

Trance in januari: De tips van Erwin Herkelman

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Urban en eclectic worden verzorgd door Chris Breuer en Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlenErwin Herkelman weet alles van tranceHieronder zijn persoonlijke tips voor januari 2021. 

Ferry Corsten presents Chronos

31 december

Ferry Corsten presents Chronos

Op 30 oktober van dit jaar startte Ferry Corsten met de eerste van drie online concerten. In ‘Relive The Past (The Classics!)’ draaide hij de nummers die hem hebben gevormd als artiest en memorabele klassiekers. Op 4 december volgde vervolgens een concert waarin de muziek voorbij kwam die hij recent heeft uitgebracht en op 1 januari sluit hij de trilogie af met ‘Explore The Future (Surprise Special!)’

In deze editie draait hij platen die nog uit moeten komen. En ik ben benieuwd welke verrassingen hij nog méér voor ons in petto heeft. Hij verraste mij dit jaar in ieder geval al met een nieuw album als FERR. Een alias waaronder hij meer downtempo en ambient platen produceert. Begin deze maand kwam van dat album nog een deluxe-versie uit met drie extra nummers.

- Advertisement -

De kans is in ieder geval groot dat je voor het eerst óók weer eens nieuw werk van Gouryella gaat horen. Op 15 december liet Ferry Corsten op sociale media doorschemeren de laatste hand te leggen aan een nieuwe productie onder die naam.

Tickets voor het online evenement kosten $ 10,00 en vind je hier. Met het ticket kun je overal ter wereld om 22.30 lokale tijd inschakelen om de stream te beluisteren.


Dennis Sheperd – Find The Sunrise

15 januari

Op 21 augustus 2020 deelde Dennis Sheperd met ‘I Can Feel‘ zijn eerste single van een nieuw album. Inmiddels hebben we kennis mogen maken met vijf andere nummers en zal ‘Find The Sunrise’ de komende maand dan eindelijk officieel uitgebracht worden.

En als de singles representatief zijn voor het volledige album, belooft dat veel goeds. ‘Playing With Fire‘ klinkt heerlijk en ook ‘When I’m Alone‘ behoort tot mijn favorieten. Naast het nodige vocale geweld is er echter ook ruimte voor instrumentale trance.

Een divers album dus. En dat was ook de insteek van de Duitse dj toen hij twee jaar geleden aan deze plaat begon. Hij bemoeide zich voor het eerst ook met de songwriting en dat hoor je terug in de lyrics. Het resultaat is zijn meest persoonlijke album ooit.

Alle eerder uitgebrachte singles terugluisteren? Dat kan hier. Pre-orderen en pre-saven van het album doe je via deze link.


A State of Trance episode 1000

21 januari

Hét online evenement voor januari 2021 op het gebied van trance is natuurlijk de 1000ste editie van A State of Trance, de wekelijkse radioshow van Armin van Buuren. In de extra lange uitzending belooft Armin van Buuren naar buiten te komen met details over de viering van deze mijlpaal. 

Afgelopen juli ging er vanwege de COVID-19 pandemie definitief een streep door het live event dat anders halverwege februari de reeks ASOT 1000-evenementen zou aftrappen in Utrecht. Op 26 november maakte het officiële account van de radioshow op onder meer Twitter bekend dat dit evenement in Utrecht er alsnog zal komen. Maar hoe dit eruit gaat zien wordt dus hopelijk in de uitzending van 21 januari 2021 bekend gemaakt.


Meer maandtips

Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Trance in november: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....