donderdag, oktober 5, 2023

EDM en future house in oktober: De tips van Juliano van der Knaap

-

Home » Features » Maandtips » EDM en future house in oktober: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Juliano van der Knaap houdt je daarbij op de hoogte over EDM en future house in oktober. Hieronder zijn persoonlijke tips voor deze maand. 

Lucas & Steve & Friends – Show 2

Woensdag 13 oktober, Q-Factory Amsterdam

De kogel is door de kerk: het Amsterdam Dance Event gaat door! Na maandenlang in spanning wachten is het dan eindelijk zo ver. Ondanks de evenementen tijdens deze speciale week maximaal tot 00.00 uur doorgaan – wegens coronamaatregelen – is het met veel passen en meten voor een deel van de organisatoren gelukt om hun feesten tóch te realiseren.

DJ-duo Lucas & Steve kondigde pas geleden een eigen event aan voor vrijdag 13 oktober. De tickets voor deze populaire artiesten gingen erg hard en waren in no-time uitverkocht.

Leuk nieuws voor de mensen die met pijn in hun hart op zoek waren naar kaartjes op TicketSwap: er staat een extra show (woensdag 11 oktober van 18.00 uur – 00.00 uur) op de planning! De line-up wordt nog aangekondigd, maar met de vorige editie in het achterhoofd belooft het veel goeds.

> Event


Bakermat’s Circus ADE Special

Donderdag 14 oktober, Chin Chin Club

Trek je clownspak maar aan, want good vibes-muzikant Bakermat geeft een speciaal optreden in de Chin Chin Club tijdens een nieuwe editie van het befaamde Bakermat’s Circus!

De artiest, die je ook wel kunt kunnen van zijn monsterhits Baíana en One Day, doet een evening special in een intieme setting waarin hij naast een eigen concert diverse artiesten van over de héle wereld uitnodigt.

Wie dat zijn is niet bekend, maar houd de website hieronder in de gaten zodat je volledig up-to-date bent. Een ding is wel zeker: de namen zullen je echt niet teleurstellen!


> Event


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...