Hardcore in november: De tips van Joes Maas

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore in november: De tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids Joes Maas geeft je tips op het gebied van hardcore in november 2021.

Snakepit – The Need For Speed

6 november, Klokgebouw, Eindhoven

Snakepit keert na 2 jaar weer terug in Eindhoven. Precies op het moment dat de behoefte aan snelheid het hoogst is. Op 6 november mogen de grootste uptempo-artiesten deze behoefte eindelijk strelen. Maar ook is er plek voor de frenchcore-sound van Sefa en de snoeiharde terror van opa Drokz. Dat het aantal BPM op een hoog tempo zal liggen, is een ding wat zeker is!

DRS en Madsin zijn dit jaar verantwoordelijk voor de anthem en hebben een dijk van een plaat neergezet. Maar het blijft niet alleen bij een anthem. Opnieuw komt Snakepit met een album. CD01 is gemixt door DRS. CD02 is onder handen genomen door Trespassed. Gezien de vorige albums liggen de verwachtingen weer erg hoog.

>> Eventpage


Hellraiser – A Waste Of Good Suffering…

13 november, Music Dome, Kerkrade

Van early hardcore tot aan uptempo, van Jur Terreur tot aan Trasher. Hellraiser is back! Met een ontzettend rijke geschiedenis gaat Hellraiser helemaal terug tot 1992. In deze historie zien we vooral erg veel legendarische locaties passeren. Meest legendarisch zijn toch de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Deze locatie trapten ze vol met stellages in het publiek, wat voor de echte hardcore liefhebber herkenbare beelden zullen zijn.

Maarliefst 4 area’s zijn gevuld met de crème de la crème binnen de hardere stijlen. Het is een ontzettend harde line-up waarin alle sub-genres wel een plekje hebben. Early hardcore, early terror, millenium, uptempo, terror en crossbreed. Het staat er allemaal.

>> Eventpage


Peacock in Concert 2021 – Illusion of Time

20 november, AFAS live, Amsterdam

Peacock in Concert zal gegarandeerd staan voor een muzikale ervaring op het hoogste niveau binnen de hardere stijlen. De afgelopen jaren heeft hij zijn act naar een absoluut hoge klasse getild door de unieke combinatie van frenchcore en live instrumenten. Ook op visueel gebied zal het een wonderbaarlijke ondervinding zijn, kondigde organisatie Beter Kom Je Niet aan.

De line-up is dik in orde. Hij is aangevuld met grote namen uit de frenchcore als: D-Frek, Super Trash Bros en Billx. Ook is er een hele gave Dr. Peacock vs. Partyraiser set geprogrammeerd.

>> Eventpage


Pandemonium – The Pandemic Sanctuary

27 november, Sporthallen Zuid, Amsterdam

Eerder in dit artikel tipte ik de legendarische locatie Sporthallen Zuid al even. 27 november vindt Pandemonium – The Pandemic Sanctuary plaats in deze hardcore tempel.

Twee jaar geleden vierden Pandemonium hun 15 jarig bestaan met een ontzettend gave editie. Vooral op het gebied van aankleding weten ze zich telkens te onderscheiden van andere evenementen. Maar ook qua line-up zijn ze toonaangevend en weten ze steevast unieke acts neer te zetten zoals een live act van Simstim. De rest van de line-up is ook om je vingers bij af te likken. Ontzettend veel B2B sets, oude namen aangevuld met nieuwe namen en vooral vreselijk hard!

>> Eventpage


Meer hardcore tips

Check hier de eerdere hardcore tips van Joes Maas, inclusief zijn maandelijks ge-update playlist met beste nieuwe hardcore releases. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...