dinsdag, oktober 3, 2023

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Peter de Valck is specialist binnen de hardstyle. Hieronder zijn persoonlijke tips voor mei 2022.

Dance4Liberation Festival 2022

Donderdag 5 mei 2022 – Wijthmenerplas, Zwolle

Wil jij onze vrijheid vieren met een flinke portie hardstyle? Op Bevrijdingsdag organiseert High Energy Events het evenement Dance4Liberation in Zwolle. Daar zal er een area geheel aan hardstyle worden gewijd.

Vaderlandse artiesten als Adaro, B-Front, Brennan Heart, Donkey Rollers, Frontliner, Gunz For Hire, Warface en Wildstylez zullen de Nederlandse vlag doen hijsen.

>> Event


Ravechurch x Meadow

Vrijdag 6 mei 2022 – Festivalterrein Rijkevoort, Rijkevoort

Liefhebbers van evenementen met een intieme sfeer kunnen op vrijdag 6 mei 2022 tot bekering komen tijdens Ravechurch x Meadow. Onder andere Regain en Voidax zullen in het Land van Cuijk met de scepter zwaaien.

Let’s Pray Again!

>> Event


Evolution FSTVL – The RAW Hardstyle Classics Festival

Zaterdag 7 mei 2022 – Central Studios, Utrecht

In het hart van Nederland, Central Studios te Utrecht, zal aanstaande zaterdag Evolution FSTVL volledig in het teken staan van raw hardstyle classics. Een niche (specialisatie) binnen het subgenre hardstyle classics.

Organisatie Outlaw Events komt met niet één, niet twee, maar met maar liefst drie verschillende area’s op de proppen: ‘Area Phaser’, ‘Area Reverb’ en een area gehost door het label Theracords.

Reken er maar op dat het bloedfanatieke publiek terug in de tijd zal worden gekatapulteerd!

>> Event


Reminder vs Hardstyle Classics Lovers

Zaterdag 21 mei 2022 – DS party- en eventcenter, Culemborg

In het derde weekend van mei 2022 zal er een ontmoeting plaatsvinden van personen met een gezamenlijke interesse. Hardstyle classics. De community Hardstyle Classics Lovers en Reminder slaan de handen ineen om mooie herinneringen te doen herleven en om een gigantische glimlach op ieders gezicht te toveren.

>> Lees ook: Hardstyle Classics Lovers: Wie het verleden niet eert…

Voor de liefhebbers van het eerste uur is er zelfs een Hardclassics area aanwezig. Hier hoor je de kenmerkende sound van 1998 tot en met 2006.

>> Event


Intents Festival 2022 – Step into the Game

Vrijdag 27, zaterdag 28 & zondag 29 mei 2022 – Sportpark d’n Donk, Oisterwijk

Een meimaand vol hoogtepunten zal met een knaller van formaat worden afgesloten. Intents Festival behoeft uiteraard geen introductie, want het is één van de meest toonaangevende festivals in onze branche.

Het thema van Intents Festival 2022 is ‘Step into the Game’ en zal next level gaan!

De combinatie van drie dagen feest(en), een uitgebreide campingbeleving, een rijkelijk gevulde line-up én alles thematiseren tot in de perfectie, zal zorgen voor dé ultieme festivalervaring.

We stay standin’ even in tough times
A big step up, fight in the front line
I am a rebel and if you feel the same
Come battle with us, step into the game

>> Event


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...