Hardstyle in december: De tips van Mandy en Peter

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle in december: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialisten binnen de hardstyle. Hieronder hun persoonlijke tips voor december 2021*.

*De nieuwe coronamaatregelen die zondag 28 november van kracht gingen, zijn in dit artikel niet in acht genomen. Dit is omdat deze maatregelen pas op vrijdag 26 november bekend werden gemaakt. Hierdoor kunnen de genoemde evenementen helaas niet doorgaan. Wijzigen die zijn doorgecommuniceerd staan onderaan bij de tips zelf vermeld.

D-Block & S-te-Fan – Enter Your Mind Album

Scantraxx Evolutionz

Enter Your Mind

De afgelopen maanden hebben Diederik Bakker en Stefan den Daas ons meegenomen in het creatieve proces bij de creatie van hun kersverse, derde album ‘Enter Your Mind’. Onder hun welbekende en wereldberoemde hardstyle act, genaamd D-Block & S-te-Fan, produceerden deze Nederlandse zwaargewichten acht solo tracks, 8 remixes door hun favoriete artiesten én een bonustrack: een reggae versie van de gelijknamige albumtrack ‘Enter Your Mind’.

Via videocontent op de socialmediakanalen hield het nummer één hardstyle duo ons allen op de hoogte van alles rondom het album. Een unieke kijk achter de schermen en in de keuken van D-Block & S-te-Fan. Volgende week zal de laatste track van het album uitgebracht worden. De Headhunterz remix van Twilight Zone.

Met als klap op de vuurpijl zou DBSTF graag een vinylversie van het album uit willen brengen, maar deze productie zal pas starten als er voldoende pre-orders zijn geplaatst.


Evolution FSTVL – The RAW Hardstyle Classics Festival

Zaterdag 11 december, 13:00 – 00:00, Central Studios, Utrecht

Organisatie Outlaw Events is met een exclusief evenement op de proppen gekomen. Een event dat zich focust op de evolutie van de raw hardstyle sound, waarbij het publiek een aantal jaren terug in de tijd wordt gekatapulteerd! 🚀

Deze raw hardstyle classics zijn te aanschouwen op maar liefst drie verschillende area’s. Area Phaser, Area Reverb en een area gehost door het label Theracords.

Vorige maand mochten wij op exact dezelfde locatie in hartje Utrecht nog genieten van het event ‘Malice in Wonderland‘. Idem georganiseerd door Outlaw Events. Ditmaal zal Central Studios dus het decor vormen voor dit speciale subgenre binnen hardstyle.

>> Event

*De organisatie heeft gecommuniceerd het festival te verplaatsen naar volgend jaar. De exacte datum is nog onbekend.


Shockerz – Complex Aftermath

Zaterdag 18 december, 12:30 – 00:00, Autotron, Rosmalen

Alweer strijkt er een nieuwe editie van Shockerz neer in het allemachtige Autotron. De organisatie Shockerz Events zette hier in november al een ram uitverkochte en memorabele editie van Vroeger Was Alles Beter neer. Hoe kan het dan ook anders dat het paradepaardje van de gelijknamige organisatie insgelijks stijf uitverkocht is.

Help us secure the future of Shockerz

De laatste twee jaar is Shockerz het ultieme experiment aan het creëren om zo de grenzen van RAW te verleggen. Dit doet het event onder andere door niemand minder dan rijzende ster Vertile te bombarderen tot anthemmaker. 💣

Verder wordt er nog extreem geheimzinnig gedaan over de line-up. Houd alle ins en outs dus goed in de smiezen. To be continued!

>> Event

*De organisatie heeft een nieuwe datum gekozen in plaats van het festival een geheel jaar te verplaatsen. Deze nieuwe datum is zaterdag 19 maart 2022.


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in november 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...