dinsdag, oktober 3, 2023

Oud & Nieuw: Hier kun je 2019 in knallen (harde stijlen)

-

Home » Algemeen » Oud & Nieuw: Hier kun je 2019 in knallen (harde stijlen)

Vuurwerk komt er sowieso, maar het nieuwe jaar in knallen kun je natuurlijk ook met een zinderend feest. Daarvan zijn er weer genoeg met de jaarwisseling van 2018/2019, met voor ieder wat wils. Dit overzicht maakt je wegwijs in het aanbod van events met harde stijlen op het muzikale menu. Mis je een feest? Meld het in de comments op onze socials!

 

Gemert

Brutality 2018 – The Hardest NYE – Hardcore

De Time Out in Gemert is het decor voor misschien wel het hardste feest van 2018. Kijkend naar de line-up doet het de naam zeker eer aan. Deze bestaat uit louter hardcore-artiesten, onder wie Korsakoff, Evil Activities, Tha Playah en Neophyte. Het Brabantse gestamp gaat tot 7 uur in de ochtend door.

>> Eventpage

Amsterdam

WOW WOW – Ziggo Dome – Hardstyle

Q-dance komt na vele succesjaren met Freaqshow met een opvolger: WOW WOW. Het windt er geen doekjes om als het gaat om de climax van het jaar. De Ziggo Dome maakt zich op voor hardstyle en hardcore op de ‘extravaganza’ manier. Met het ingecalculeerde Power Hour (bekend van Defqon.1) zal het aftellen naar 2019 nog een stuk sneller gaan.

>> Eventpage


Volg TIOH op Facebook:


Den Bosch

Hello 2019 – Brabanthallen – Hardstyle, house, urban

Van alle Hello 2019-events is die van Den Bosch de hardste. Met onder meer Brennan Heart, Wildstylez en Ran-D kun je een extra dosis hardstyle verwachten. Nog een reden om naar Den Bosch af te reizen is de Mystery Guest, die 2019 ongetwijfeld met een gruwelijke knal gaat inluiden.

>> Eventpage

Brunssum

The Big Bang Reunion – Pompgebouw – Freestyle, hardstyle

Het Pompgebouw in Brunssum doet zijn naam weer eens eer aan met oud en nieuw, met een event rond freestyle en hardstyle voor zo’n 1500 man. Een line-up is nog niet bekend, maar er wordt vuurwerk beloofd met 3 area’s en 25+ DJ’s. Wil je in Limburg hard het nieuwe jaar in, dan is dit er eentje om in de gaten te houden.

>> Eventpage


Meer feesten met de jaarwisseling

Bekijk hier ons overzicht van feesten met house en techno tijdens de jaarwisseling en check onze agendasectie voor meer events. Mis je een feest in dit overzicht? Meld het vooral in de comments op onze socials.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Oud & Nieuw 2018-2019: Hier kun je het verse jaar in knallen

Vuurwerk komt er sowieso, maar het nieuwe jaar in knallen kun je natuurlijk ook met een zinderend feest. Daarvan...

Gatekeeper RAW NYE in Tilburgse Koepelhal gaat niet door

Het debuut van The Gatekeeper RAW NYE gaat niet door. Het raw hardstyle-event zou met oud en nieuw plaatsvinden in...