Urban en eclectic in december: De tips van Chris Breuer

-

Home » Genres » Moombahton » Urban en eclectic in december: De tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Wessel Hop tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen en trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman. Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor december 2020. 

Aangezien wij deze feestmaand vooral in onze eigen woonkamer achter de geraniums zullen gaan doorbrengen heb ik deze december maandtips gebruikt om eens te kijken (en te luisteren) naar wat er te doen is op het gebied van livestreamen. Veel dj’s en organisaties ‘struggelen‘ erg met het medium vanwaar ze moeten streamen. Tot nu toe lukt het nog prima om te streamen vanuit ‘Twitch’. Hierbij dus de twee toffe livestreams die je vanuit deze app kunt checken. Zo om toch het uitgaansgevoel een beetje aan te wakkeren vanuit je eigen sofa tijdens deze gekke feestdagen in december.


Deejay Manie

De oldschool vedette Deejay Manie draait ieder weekend de tofste, dikste hiphop, reggaeton en andere urban bangers vanuit zijn studio zo je huiskamer binnen! Zijn Twitch kanaal heeft niet voor niets al meer dan 2000 followers waarbij Deejay Manie 100 procent een connectie creëert door jou als luisteraar ontzettend veel bij zijn livesets te betrekken.

Een genot om te zien en natuurlijk ook om te horen! Dat deze ‘veteraan met baard’ al jaren mee gaat is te horen aan zijn fluwelen draaitechniek. Ook aan zijn platenkeuze die je vanzelf meesleept naar de ‘good old days’ terwijl je net een cocktailtje op het strand aan het drinken was, met heerlijke dancehall op de achtergrond.

Volg Deejay Manie op Instagram en op Twitch zodat jij op de hoogte blijft van zijn weekendvibes!


Raywell

Eigenlijk wilde deze muzikale duizendpoot deze gehele corona periode aan zich voorbij laten gaan. Hij had aangekondigd voorlopig te stoppen met draaien omdat het met deze maatregelen gewoonweg niets meer aan was! Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo heeft deze gezellige Brabander sinds kort zijn eigen Twitch kanaal. Volg voor precieze settijden Raywell’s Instagram en uiteraard daaropvolgend zijn Twitch kanaal!

De diversiteit aan muzieksmaak, kennis en gevoel van deze dj hoor je uiteraard terug. Daarnaast heeft hij op ‘speciale tijdstippen’ zijn livestream apparatuur aanstaan zodat jij juist op dat moment van de dag ook even lekker muzikaal erdoorheen kunt komen.

Raywell is namelijk niet alleen zaterdagavond online, maar hij pakt ook de vrijdagmiddagborrel mee! Het allerlekkerste is toch wel de zondagochtend koffie ontbijt show, waarbij heerlijke R&B en slowjams door je speakers kunt laten ‘flowen’. Dit terwijl je net met je brakke hoofd een broodje aan het smeren bent aan de ontbijttafel. Echt een aanrader!


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

De top 3 hardstyle releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...