Luister terug: Jochem van Pelt e.a. over vooruitzicht naar festivalseizoen 2021

-

Home » Media » Luister terug: Jochem van Pelt e.a. over vooruitzicht naar festivalseizoen 2021

Donderdag 8 april was alweer de 7e aflevering van Dutch Dance Talks live op de audio-app Clubhouse. Tijdens het wekelijkse programma van TIOH-Huisbaas Mark van Bergen werd hier uitgebreid gesproken over het festivalseizoen van 2021. Dutch Dance Talks gemist? De uitzending is hieronder in zijn geheel terug te luisteren.

In deze 7e aflevering hebben we gesproken over het steeds dichter naderende licht aan het einde van de tunnel, zowel voor festivalbezoekers, als voor festivalorganisatoren.

De aflevering werd deze keer geleid door Huisgids Daan Coerver, met Duarte Estrafalhote als sidekick. Te gast waren Jochem van Pelt van First Vision, bekend van o.a. Lakedance en Daydream Festival, en Anne-Floor de Potter, festivalfanaat met veel zin in een hoop evenementen. “Het is belangrijk dat zowel organisatoren als bezoekers meer perspectief krijgen.”

Dutch Dance Talks

Lange termijn

Jochem gaf aan vorig jaar van teleurstelling naar teleurstelling te zijn gegaan, maar nu vooral naar de lange termijn te kijken. Een van de grote meevallers voor hem en vele andere organisatoren, was de toewijding van de fans. “Ik zie zoveel toewijding en trouw onder de liefhebbers. Wat dat betreft mag de evenementensector trots zijn op de achterban.”

Anne-Floor, een van de liefhebbers, vertelde waarom ze voor veel verschillende evenementen haar tickets bewaard, in plaats van een refund aan te vragen. “Mijn gevoel is dat ik gegarandeerd een ticket heb, als ik ze nu koop. Als je dat niet doet, heb je een kleine kans om tickets te scoren voor jouw events.”

De gasten keken wel met een positief beeld naar de zomer en naar de evenementensector. Jochem gaf aan dat de huidige situatie goed laat zien wie nu de echte ondernemers zijn. Duarte gaf hiervoor een mooie tegeltjeswijsheid als afsluiter: “Waar een vulkaan uitbarst en de lava over de grond stroomt, daar komen de groenste plantjes uit”.

Clubhouse is vooralsnog enkel beschikbaar voor iPhone-bezitters. Dutch Dance Talks wordt echter opgenomen, zodat het ook na afloop voor iedereen terug te luisteren is. Zeker bij zo’n relevant onderwerp wel zo fijn, dachten wij zo! 

Luister terug: Dutch Dance Talks #7


Dutch Dance Talks #8: Hardcore Special – Deel je all-time favorite track!

Op donderdag 15 april duiken we bij Dutch Dance Talks in de hardcore. Samen met jullie houden we een luistersessie: kom ‘on stage’ met ons team, deel je all-time favorite track en laat weten waarom deze zo speciaal voor je is! Benieuwd wie de sprekers deze keer zijn? Blijf op de hoogte via het Facebook-event. Daar vind je ook de link naar de sessie op Clubhouse.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Julie Brasser
Julie Brasser
Julie werkt op de redactie bij TIOH en heeft een echt hart voor de hardere stijlen. Ze volgt de opleiding CE-IEMES aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze is niet vies van een feestje; of dat nou een hardstyle festival is of een Latin party. Dansen is ook een echte passie: er zijn maar weinig muziekgenres waar ze niet van gaat bewegen.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...