dinsdag, oktober 3, 2023
HomeGenresHardstyleDe top 3 hardstyle releases in augustus 2022: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases in augustus 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in augustus 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Code Black – Down Together

I AM HARDSTYLE

De Australische artiest Code Black heeft na releases als ‘Kyoto’ en ‘Unbreakable’ weer een nieuwe soloplaat uitgebracht. ‘Down Together’ is een ode aan de liefdesrelatie met zijn soulmate Stephanie.

- Advertisement -

De ultra-euforische melodie, liefdevolle vocalen en feel-good vibes brengen je meteen in de wolken. Het is nog even wachten op de videoclip, die onze harten ongetwijfeld sneller doen laten kloppen!


Noisecontrollers & A-RIZE – Daydream

ART OF CREATION

Zou augustus 2022 kunnen worden bestempeld als de wederopstanding van kunstenaar Bas Oskam, alom bekend onder zijn artiestennaam Noisecontrollers? Het is een vraag die menig hardstyle liefhebber in zijn greep houdt!

En wat krijg je als je de specifieke signature sound van Noisecontrollers, met de zweverige opbouw en de machtige melodie, combineert met de talentvolle tonen van A-RIZE? Hun allernieuwste samenwerking ‘Daydream’. Enjoy!


Coone – Go Berzerk

DIRTY WORKZ

Belgisch trots, DJ Coone, heeft met zijn nieuwe solorelease wederom de aandacht naar zich toegetrokken. Energieke oldschool sounds in combinatie met Delete-achtige kicks typeren deze track het beste.

Mr. Dirty Workz heeft met ‘Go Berzerk’ een formule weten te vinden die aanslaat bij het gros van het hardstyle publiek.


Bonustrack: Brennan Heart & Wildstylez – WKND!

Q-DANCE

De officiële opvolger van ‘Brennan Heart & WildstylezLose My Mind‘ is geboren! Of ‘WKND!’ net zo’n wereldhit wordt, is nog maar de vraag. Maar dat het bij uitstek dé ultieme partytrack is, staat vast.

Met meerdere verwijzingen naar ‘Lose My Mind’ (waaronder in de daadkrachtige vocalen), een energieke mid-intro en een luisterrijke melodie mag deze instant hit absoluut niet ontbreken in de hardstyle releases in augustus 2022!

I WON’T WASTE MY LIFE
STAYING LOCKED INSIDE
I WILL ROAM WITH LEGENDS
THAT MAKE ME LOSE MY MIND

I WAS BORN TO
RAID THE WEEKEND
FROM THURSDAY NIGHT TILL
SUNDAY EVENING
WRECK MY EARDRUMS
SOUND GETS ROUGH
TELL EVERYBODY
TO F#CK OFF, F#CK OFF!

‘Brennan Heart & Wildstylez – WKND!’

Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...

SIL IN BERLIJN #4: Feesten als een Berliner

This Is Our House-presentator Silvana verblijft deze maanden in Berlijn, vanwege een stage. Ons kan ze natuurlijk niet missen,...