HomeMusicReleasesDe top 3 hardstyle releases in november 2022: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases in november 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in november 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Wasted Penguinz – Release Me

DIRTY WORKZ

Maar liefst vijf-en-een-halve minuut aan melancholische klanken, geproduceerd door het Scandinavische fenomeen Wasted Penguinz. In combinatie met het loepzuivere stemgeluid van singer-songwriter Michael Jo is dit een euforisch meesterwerk.

- Advertisement -

Het doet ons memoreren aan de track Melancholia. Zou ‘Release Me’ – net voor het eindigen van 2022 – een serieuze kans maken voor een top tien klassering in de TOTY-award (Track Of The Year)? Als het aan This Is Our House ligt wel!

Release me because we’re barely even breathing
Oh, release me, let’s live our lives the way we’re feeling
We both have dark and light within us

Oh, release me because we’re barely even breathing
That’s why I’m begging you release me

‘Wasted Penguinz – Release Me’

Jay Reeve & Geck-o – The Heat

DIRTY WORKZ

Afgelopen festivalzomer brachten Julien Raasing (Jay Reeve) en Rik van Dam (Geck-o) op de machtige mainstage van Defqon.1 deze feel-good collab ten gehore. ‘The Heat’ is een ‘verfrissende’ track waarin de sounds van beide heren duidelijk terugkomen en samensmelten tot een kloppend geheel.

Voel jíj die (hart)verwarmende vibes?


Devin Wild – Exhale EP

SCANTRAXX

Vorige maand zetten wij een E.P. in de spotlights met ‘De top 3 hardstyle releases in oktober 2022‘. Is dit een terugkerende trend? Wat ons betreft is het een goede ontwikkeling dat artiesten weer meerdere releases tegelijkertijd en verpakt in één Extended Play uitbrengen.

Ook in november is het dus weer tijd voor een epische E.P. Ditmaal van Devin Wild, die keihard gaat in 2022! In bovenstaande video is de audiovisuele reis van ‘Exhale’ hoor- en zichtbaar.

  1. Devin Wild ft. Nathalie Blue – Exhale
  2. Devin Wild – Against Time
  3. Devin Wild & Deadcrow – RUIN
  4. Devin Wild – Scorpio

Het is lastig om één track te kiezen die er met kop en schouders bovenuit steekt, omdat het stuk voor stuk nummers zijn met een eigen unieke story. Welke is jouw favoriet?


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

My Most Memorable Gig: Tellurian (NL)

Iedere dj heeft er minstens eentje: een unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. In...

De oordoppentest: welke partyplug is het fijnst?

Een kwart van de jongeren in Nederland heeft gehoorschade en met dat feit is het belang van het dragen...