woensdag, december 6, 2023
HomeGenresHardstyleNieuwe hardstyle releases in april 2022: De top 3 van Peter de...

Nieuwe hardstyle releases in april 2022: De top 3 van Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in april 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Horyzon ft. Amitav – Speed Of Light

DIRTY WORKZ

Onze huisschrijver trapt de nieuwe hardstyle releases in april 2022 af met de Chileense hardstyle producer en dj Horyzon, die al een tijdje op onze radar staat. Met ‘Speed Of Light’ weet Gabriel Montecinos perfect de juiste snaar te raken.

De combinatie van melodie, kicks én sfeer zijn tiptop in orde en zodoende blies het nummer ons meteen weg. Vocalist Amitav doet ook een flinke duit in het zakje met haar engelachtige stemgeluid. Dirty Workz bewijst andermaal dat het oog voor toptalent heeft.

- Advertisement -

Horyzon heeft vooralsnog geen boekingen in Europa op de planning staan, maar wij denken dat dit niet lang meer op zich zal laten wachten. Onthoud deze naam!


DJ Thera & Nova Jae – Breakaway

TC RECORDS

Het is niet de eerste keer dat DJ Thera onze hitlijsten bestookt met zijn unieke stijl. Pieter Heijnen is al een ervaren rot in het vak, maar toch weet de oprichter van Theracords zichzelf elke keer opnieuw uit te vinden met zijn muziek.

Hold my head up high
I’ll make my break away

‘Breakaway’ bouwt, met pianogeluid en de prachtige vocals van Nova Jae, piekfijn op tot een krachtige climax waarin alles samenkomt. De dansskills van Joyce Bennenbroek in de bijbehorende videoclip zijn ook zeker het vermelden waard!


Sickmode – GO STUPID

AGGRESSIVE RECORDS

Als je helemaal uit je plaat wilt gaan, ben je bij Sickmode aan het juiste adres. De Italiaanse Aleandro Bollino heeft een bijzondere stijl weten te ontwikkelen en onderscheidt zich van andere artiesten in het raw hardstyle subgenre.

Zijn nieuwste release is uitgebracht op 7 april 2022. De titelnaam ‘GO STUPID’ verklapt het eigenlijk al. De track bevat een flinke dosis drive met doldwaze vocals en knallende kicks.

Afgelopen zondag zette Sickmode de mainstage op REBiRTH Festival in vuur en vlam. Madness!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Extrema Outdoor maakt overweldigend sterke line-up bekend voor de twaalfde editie

Eén blik op de line-up zegt genoeg. In het laatste weekend van mei gaat het donderen aan de plas...

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...