vrijdag, december 8, 2023

Antwerpse club komt met festival: Ampere Open Air 2019

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Antwerpse club komt met festival: Ampere Open Air 2019

Club Ampere in Antwerpen trekt de stoute schoenen aan en komt met een eigen festival: Ampere Open Air 2019. Voor de eerste editie van het Vlaamse event is al een lading aan top-artiesten bekendgemaakt. Onder meer Jeff Mills, Len Faki en Marcel Dettman komen op zondag 25 augustus naar het terrein van de Middenvijver in Antwerpen. Ook is er een partnership met Boiler Room, dat zorgt voor een eigen stage en streaming. 

 

Op de line-up van de eerste Ampere Open Air is ook Recondite te vinden, dat een live show zal verzorgen. Daarnaast zullen Raresh & Praslea een duo vorm en als Praslesh op het podium staan.

In totaal zullen – verdeeld over 5 stages – 50 artiesten hun opwachting maken op de eerste editie van dit Vlaamse pareltje. Ampere probeert de eerste editie van het techno-concept toegankelijk te maken voor iedereen, mede door een opvallend lage ticketprijs.

XO Belgium

Club Ampere kwam deze maand al eerder in het nieuws. Zo werd de dansvloer omgetoverd tot studieruimte, waar studenten in alle rust konden studeren. Ook hostte de club onlangs nog een stage op Extrema Outdoor Belgium, waar wij een uitgebreid verslag van uitbrachten.

De komst van het festival is een nieuwe opsteker voor de Antwerpse clubscene. Die is de laatste jaren in nogal zwaar weer geraakt, met onder meer de recente sluitingen van Café d’Anvers en De Shop als nieuwe dieptepunten. Onlangs werd echter bekend dat De Shop weer open mag, en dat er mogelijk een nachtburgemeester komt.

 


Ampere Open Air

Zondag 25 augustus, terrein Middenvijver in Antwerpen. Houd de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws. Tickets zijn hier te verkrijgen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir,...