maandag, december 4, 2023

DJ City Breda wil vruchtbare dancescene ontwikkelen in Breda

-

Home » Uncategorized » DJ City Breda wil vruchtbare dancescene ontwikkelen in Breda
Het begon allemaal met vijf bevlogen ondernemers uit Breda, die samen een passie en drive delen voor dancemuziek. Zij hebben de handen ineengeslagen en DJ City Breda tot leven geroepen: een merk dat initiatieven op het gebied van dj’s en dance met elkaar verbindt. Dinsdag wordt de DJ Pop-up Store in het midden van de stad geopend voor relaties, pers en dj’s.
DJ City Breda

Breda heeft een stempel gekregen en wordt ook wel dj-stad genoemd. Grote namen uit de scene, onder wie Hardwell, Dannic, Tiësto, W&W en R3Hab zijn namelijk geboren en getogen in de stad.

De gezichten achter DJ City Breda zijn Martijn Frank Dirks (StudioMFD), Dirk Malschaert (BOD Events), Arno van der Star (Eye4Dance), Tijn Kapteijns (Kairos Events) en Peter van der Aalst (NHTV). Al jaren is dit vijftal actief in de scene van Breda en daarbuiten. DJ City Breda is ontstaan omdat het vijftal vond dat het tijd was om de claim van Breda als dj-stad écht waar te maken.


Volg TIOH op Facebook


De krachten en netwerken van het vijftal zijn gebundeld om met DJ City Breda een levendige en vruchtbare dancescene in Breda te ontwikkelen. Er wordt maximaal ingezet op het positioneren van Breda als de stad voor kennis- en talentontwikkeling. Hierbij wordt jong talent met grote namen gecombineerd, waaruit nieuwe projecten kunnen ontstaan.

Verbinden

Met DJ City Breda wil de organisatie een permanente bijdrage leveren aan bestaande en nieuwe dance-initiatieven. Het doel is om Bredase partijen te stimuleren om samen te werken en om nieuwe initiatieven met elkaar te verbinden. Ook wil de organisatie waken over de kwaliteit en Breda uitdragen als leverancier van dj’s.

Eerste initiatief DJ City Breda

Op zaterdag 22 april werden de deuren geopend van de DJ Pop-up Store. Dit is het eerste initiatief wat onder DJ City Breda valt. De Pop-up Store dient als een bijdrage aan de dj- en dancescene. De winkel is gevestigd in woon- en winkelcentrum ’t Sas, midden in het centrum van Breda. Er wordt merchandise verkocht van alle Bredase dj’s. Daarnaast zijn er ook andere producten verkrijgbaar die te maken hebben met de dancescene.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...