Duikboot festival verhuist naar Breepark in Breda

-

Home » Nieuws » Duikboot festival verhuist naar Breepark in Breda

Na het uitverkochte debuut van Duikboot Festival in 2015, keert Duikboot Festival dit jaar terug op een nieuwe locatie: het Breepark in Breda (in de volksmond bekend als de Bavelse Berg). De tweede editie vindt plaats op 27 augustus. 

Duikboot

Aangezien het festival vorig jaar binnen 24 uur was uitverkocht, reden genoeg voor de organisaties XXL Events en Elevation Events om te verhuizen naar een locatie met meer capaciteit.

Duikboot Festival richt zich op house muziek in de breedste zin van het woord, denk daarbij aan een mix van house, techno en disco. Met het vinden van de nieuwe locatie zal Duikboot dit jaar een extra area toevoegen aan het festival, verwacht daarom dit jaar nog meer internationale artiesten terug te vinden op het programma.

De kaartverkoop van Duikboot Festival 2016 start op donderdag 25 februari om 12:00. Het volledige programma wordt in maart bekend gemaakt. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

ONSTAGE; beleef het verhaal van een internationale top-dj

Gigs op de grootste festivals, het produceren van muziek en het reizen over heel de wereld. Het is de...

Urban & Eclectic in Augustus: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....