vrijdag, februari 23, 2024

Follow The White Rabbit: nieuw techno-concept in Effenaar

-

Home » Genres » Techno » Follow The White Rabbit: nieuw techno-concept in Effenaar

Pig&Dan, Secret Cinema en Torsten Kanzler. Dat zijn de headliners op Follow The White Rabbit, een nieuwe technonacht in de Effenaar in Eindhoven. De eerste editie is op zaterdag 11 mei.

 

Follow The White Rabbit komt uit de koker van de organisatie Red & Blue. Residents zijn Ziggy Williams (Eindhoven, voorheen bekend als ZIX) en de Belgische Skylar Mills.

Mysterie

Net als dubstep-event GHOST, ook recent in première gegaan in de Effenaar, is het concept vooralsnog gehuld in een dikke vleug mysterie.

Volgens het vrijdag live gezette eventpage gaat Red & Blue het publiek ‘meenemen op een reis’. “Ze zullen laten zien wat ze hebben ontdekt in het konijnenhol”, met een knipoog naar onder meer Alice in Wonderland.

Underground

Tipje van de sluier: het concept moet een nieuwe impuls voor de underground worden, met een blend van rauwe techno, diepe sounds en trance-invloeden.

“Prepare yourself for a male and female polarity, creating the correspondence between the raw rhythm precision of techno squares, combined with warm, deep circle sounds and shapes that take you into a deeper and mentalism state of trance.”


Volg TIOH op Facebook:

Help jezelf, en geef je like! Je blijft zo op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en van onze video’s en achtergronden.


Secret Cinema

Het Spaanse duo Pig&Dan (eerder al op Suono Culture in de Effenaar), Rotterdams technotrots Secret Cinema (foto boven, check hier ons interview) en Duitser Torsten Kanzler zullen die sound samen met de residents vertegenwoordigen.

Follow The White Rabbit duurt tot 6:00 uur en vindt plaats in de grote zaal van de Effenaar.

Binnenkort op This Is Our House een uitgebreid interview met de mysterieuze mannen achter Red & Blue.

Follow The White Rabbit


Follow The White Rabbit

Zaterdag 11 mei, Effenaar Eindhoven. Meer info en tickets via de eventpage.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...