maandag, december 4, 2023

Hall of Fame: opent weer haar deuren na flinke verbouwing

-

Home » Nieuws » Hall of Fame: opent weer haar deuren na flinke verbouwing

De venue Hall of Fame in Tilburg opent na een flinke verbouwing van 2,5 jaar eindelijk haar deuren weer voor bezoekers. Ook zullen ze veel meer gaan doen binnen de nachtprogrammering. Het geduldige rave publiek zal dus eindelijk weer eens los kunnen gaan in hun vernieuwde, maar toch ook vertrouwde thuisbasis.

In 2020 begon bij Hall of Fame ‘de grote verbouwing’. Alles werd gestript en vernieuwd; Het skatepark, de main stage en de foyer zijn flink onder handen genomen. Helaas ging dit allemaal niet zonder slag of stoot. Het project liep namelijk flinke vertraging op waardoor bezoekers nog langer op de nieuwe dansvloer moesten wachten.

De venue die voor veel Tilburgse feestgangers als thuisbasis wordt gezien opent haar deuren weer en de organisatie logischerwijs erg enthousiast. “Een nieuw pand, meer feestjes, meer artiesten en de goede oude Hall of Fame-vibe. Die is namelijk door geen bouwvakker te slopen”.

Foto: hall-fame.nl

En wat heb je aan een nieuwe dansvloer als je er geen gebruik van maakt? Niet veel! Daarom komt het eerste house & R&B-event er al snel aan. Op zaterdag 22 oktober staat Pesta op het programma. Als headliner kunnen we hier niemand minder dan Bizzey achter de decks zien kruipen. Dit keer onder zijn nieuwe alias ‘Leyo’. Hiermee laat hij zijn publiek wat minder billen schudden en wat meer shuffelen. Buiten deze gevestigde naam zijn ook acts als Jengi en Chamos hier te bewonderen.


Meer Hall of Fame

Voor meer informatie over de vernieuwde venue of Pesta, check je de website!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...