maandag, december 4, 2023

Hard met Bart: 2×2 partytips met The-Site Reunion & Da Tweekaz

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2×2 partytips met The-Site Reunion & Da Tweekaz

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. 

The-Site

The-Site Reunion

Mee weemoed denken we soms terug aan die goede oude tijd, dat raves gewoon raves waren en dat ook zomaar de politie op de stoep kon staan. Ooit stond bij The-Site in Etten-Leur ook ineens politie op de dansvloer. Pat-B schreef er op Facebook nog eens een verhaal over. Zaterdag 9 januari zal dit niet gebeuren, tijdens een heuse reünie. Ook Pat-B is er weer bij, net als Fancois, Franky Dux, Dark-E & meer.

Zaterdag 9 januari om 22.00 uur in Studio76 in Etten-Leur. Tickets kosten 13,50 euro.

Xplosion 6

Helemaal aan de andere kant van de provincie dreunen de bpm’s wat harder door. Wat wil je ook, als de mannen van het label Theracords op bezoek komen? Thera, Degos & Re-Done en Jason Payne draaien in de Cacaofabriek in Helmond. Gewoon, een lekker intiem feestje met maximaal 500 bezoekers. Vinden wij leuk!

Zaterdag 9 januari van 21.00 uur tot 04.00 uur in Cacaofabriek in Helmond. Tickets kosten 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Tweekaz

Harder – Da Tweekaz

Gek met hoofdletter G, zo mag het Noorse duo Da Tweekaz in de positieve zin van het woord bestempeld worden. Niet alleen de hardstyle die ze maken is tof, ook hun performance werkt aanstekelijk. Deze mannen maken er altijd een groot feest van, ook in het pittoreske Reusel.

Vrijdag 8 januari van 22.00 uur tot 02.00 uur in El Sombrero Reusel. Gratis entree.

The Future vs Legends of Raw

Zet een gevestigde naam tegenover een talent en je krijgt, juist, The Future vs Legends of Raw. Team Legends: Warface, Luna, Crypsis, Jack of Sound en Titan. Team Future: Act of Rage, Kronos, Artifact, Sub Sonik en Unresolved. Het epicentrum van de raw hardstyle ligt zaterdag 16 januari in Gemert.

Zaterdag 16 januari van 22.00 uur tot 05.00 uur in Time Out Gemert. Tickets kosten 17,50 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Intents maakt met The Online Festival een nieuwe overtreffende trap

Zoals onze 'harde' Huisgidsen Mandy en Peter al benoemden in hun maandtips, stond het eerste weekend van juni in...

Tomorrowland 2019 Weekend 1: Dit zijn onze highlights

Twee weekends, zes dagen, ruim honderd internationale headliners, tientallen hostings en nog veel meer topvermaak en -verzorging. Dat alles...