vrijdag, december 8, 2023

Hard met Bart: 2×2 partytips met Daydream Festival en meer

-

Home » Algemeen » Hard met Bart: 2×2 partytips met Daydream Festival en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Daydream Festival

Daydream Festival

Deze heerlijke weekender mag niet ontbreken in deze lijst met partytips. Je hoeft er maar een klein stukje de grens voor over, naar Lommel om precies te zijn. Daydream Festival wordt georganiseerd op vrijdag en zaterdag en alle stijlen, dus ook het hardere werk, zijn vertegenwoordig. Vrijdag is er 1 hardstyle-area, onder meer met Outbreak, Radical Redemption en Digital Punk. Zaterdag is er 1 hardstyle-area en 1 freestyle-stage. Zo zijn Mark with a K, Ran-D & Adaro, NSCLT en Lowriderz aanwezig. Je kunt ook blijven kamperen.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 april op Festivalpark Lommel. Ticketprijzen variëren van 25 tot 57,50 euro, afhankelijk van het pakket dat je koopt.

Epic Hard! XL

Bij Epic Hard! XL wordt het een knotsgekke avond aangezien Darkraver is uitgenodigd. Ook Orphan kruipt achter de draaitafels en dus zijn heerlijke freestylebeats gegarandeerd. DJ DAANI en Hyperactivo completeren de line-up.

Vrijdag 15 april van 22:00 tot 04:00 uur in Epic Tilburg. Gratis entree tot 23:00 uur, tickets kosten daarna 7,50 euro.

Hard2Beat

Hard2Beat

Hij geldt als een van de meest creatieve dj/producers in de hardstylescene en zaterdag 16 april draait hij op Hard2Beat in Deurne. Ik heb het natuurlijk over Phuture Noize. Tracks als Quickshot en Shallow Waters rolden recent uit het brein van Phuture Noize en die zullen ongetwijfeld worden gedraaid in Feestcafé Moodies.

Zaterdag 16 april vanaf 22:00 uur in Feestcafé Moodies in Deurne. Tickets kosten 5 euro.

Oldskool Madness

Zet Bountyhunter, Buzz Fuzz, Dano, Gizmo, Taa en Vince op je feest neer en de oldskool en early rave klappers vliegen je om de oren. Dat gebeurt dus ook tijdens Oldskool Madness in het altijd gezellige Nieuwkuijk.

Zaterdag 16 april van 22:00 tot 04:00 uur in DSNK De Ster in Nieuwkuijk. Tickets kosten 17,50 euro.

Check voor meer partytips onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Luister terug: Jochem van Pelt e.a. over vooruitzicht naar festivalseizoen 2021

Donderdag 8 april was alweer de 7e aflevering van Dutch Dance Talks live op de audio-app Clubhouse. Tijdens het wekelijkse...

Par-T nodigt publiek uit kritisch mee te denken over zijn events

Par-T, organisator van festivals als 7th Sunday en Harmony of Hardcore, geeft danceliefhebbers een prominente stem in de verdere ontwikkeling...