zaterdag, februari 24, 2024

Harmony of Hardcore pakt flink door met line-up van 11e editie

-

Home » Genres » Hardcore » Harmony of Hardcore pakt flink door met line-up van 11e editie

Meer dan 100 acts verdeeld over 9 stages en 4 hostings: Harmony of Hardcore pakt een jaar na het jubileum flink door. Nieuw dit jaar is de area die in het teken staat van Millennium Hardcore, een vurige wens van de bezoekers.

Harmony-of-Hardcore

Organisator Par-T verwacht dit jaar 25.000 tickets te verkopen. De 3000 early bird tickets waren binnen één uur uitverkocht. Die tickets zijn verkocht aan mensen uit 19 verschillende landen.

In totaal staan 116 acts op de elfde editie van het hardcorefestival. Het thema is ‘The Symbol of the Ultimate Hardcore Feeling’. Op Harmony of Hardcore is hardcore in de breedste zin van het word vertegenwoordigd. De line-up is hier te vinden.

Festivalchart Award

Het festival eindigde in de Festivalchart Award op de vierde plek. Intents Festival eindigde op de eerste plek, WiSH Outdoor vijfde.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Toch weer beperkingen: Nieuwe maatregelen vanaf zaterdagochtend

Twee weken na het einde van de lockdown, nog geen week na het eerste festival, trapt het kabinet weer...