dinsdag, december 5, 2023

Gunz For Hire blikvanger op eerste editie van Ace of Spades

-

Home » Algemeen » Gunz For Hire blikvanger op eerste editie van Ace of Spades

Paaspop Events en WiSH Outdoor hebben grote namen gestrikt voor het nieuwe hardstyle-evenement Ace of Spades – The Secret Society. Onder meer Gunz For Hire, Frequencerz, Atmozfears, Frontliner en D-Block & S-Te-Fan staan in de line-up.

Ace of Spades

Ook Sound Rush (check hun guestmix voor Our House), Devin Wild, Galactixx en NSCLT (check hun guestmix voor Our House) zullen op zaterdag 17 december draaien. Ace of Spades debuteert in manage De Molenheide in Schijndel. Op deze locatie is plek voor maximaal 4500 bezoekers.

Unieke samenwerking

Ace of Spades is een unieke samenwerking tussen Paaspop Events (Paaspop, WE ARE ELECTRIC) en WiSH Outdoor (van organisator WiSH Events). Het indoorevenement heeft één grote mainstage.

Voor bezoekers uit de regio is busvervoer naar De Molenheide geregeld. Dit kost 7,50 euro. Early Bird tickets kosten 22,50 euro (zolang de voorraad strekt). Reguliere tickets zijn voor 27,50 euro te koop via de website.

Overzicht line-up Ace of Spades

Gunz For Hire
Frontliner
D-Block & S-Te-Fan
Frequencerz
Atmozfears
Sound Rush
NSCLT
Devin Wild
Galactixx
MC Villain

Zowel Paaspop Events als WiSH Outdoor is geen onbekende in Brabant. Paaspop Events is de organisatie achter onder meer WE ARE ELECTRIC en Paaspop. Op Paaspop, de opener van het festivalseizoen, stonden dit jaar grote dance-acts: Underworld, Flux Pavilion, Adaro en The Prodigy.

WE ARE ELECTRIC is met outdooredities op het E3-Strand in Eersel en indooredities in het Klokgebouw in Eindhoven een van de toonaangevende feesten in het zuiden.

Dat geldt zeker ook voor WiSH Outdoor (organisator WiSH Events). Wat ooit in 2007 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een festival van internationale allure. Dit jaar werd de 10e verjaardag van WiSH Outdoor gevierd. De tweede editie in Mexico trok 30.000 bezoekers en op 10 september maakt WiSH Outdoor zijn debuut in Italië.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....