dinsdag, februari 27, 2024

Verbouwing in huis: nieuwe functies op website This Is Our House

-

Home » Uncategorized » Verbouwing in huis: nieuwe functies op website This Is Our House

In ieder huis wordt verbouwd en dus ook bij ons. Samen met internetbureau Goodday uit Tilburg hebben we onze website verbeterd en met nieuwe functies uitgebreid. Zo scroll je nu letterlijk nog beter door onze verhalen over de bloeiende zuidelijke dancescene.

Want dat is één van de updates die we hebben doorgevoerd. Heb je een artikel uitgelezen, scroll je nu direct door naar een gerelateerd verhaal.

We hebben sinds juli 2015, toen we startten onder de naam Our House, niet stilgezeten. Het resultaat is een rijk archief aan verhalen over al het moois dat hier gebeurt op het gebied van elektronische muziek.

Wat ontbrak was een handige zoekfunctie. Die is nu wel op onze website geïntegreerd. Alle verhalen zijn vanaf nu makkelijk terug te vinden.

Website Goodday This Is Our House

Foto-album

Last but not least: we hebben vanaf nu een foto-album! Kijk niet verbaasd op als je een fotograaf van ons tegen het lijf loopt op een party. De foto’s die we op evenementen schieten, worden gepresenteerd in een mooi foto-album op onze website.

We trappen zaterdag 4 februari af op niet het minste feest: Hard Bass! Houd onze kanalen dus goed in de gaten voor ons eerste fotoverslag in nieuwe stijl.

Met een eigen kantoortje in BANK15 in Tilburg, waar we sinds het begin van januari zetelen, en een website met nieuwe functies knallen wij in huis onverminderd hard door. Benieuwd naar ons plekje in BANK15? Op donderdag 9 februari vormt BANK15 ook de locatie voor This Is Our House Live, onze reizende videoserie met zuidelijk dj-talent.

Zet jezelf hier op aanwezig.

Website Goodday This Is Our House
Blije huiseigenaren op bezoek bij Goodday

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...