vrijdag, december 8, 2023

Poppodium 013 haalt The Bloody Beetroots DJ Set naar Tilburg

-

Home » Disco » Poppodium 013 haalt The Bloody Beetroots DJ Set naar Tilburg

Mooie nieuwe headliner met het binnenseizoen voor de deur: Na de eerder aangekondigde Maxi Jazz (Faithless) haalt Poppodium 013 dit najaar ook de ruige electro van The Bloody Beetroots naar Tilburg. Dat bevestigt de poptempel vandaag via social media.

De van origine Italiaanse, in Los Angeles woonachtige act komt op zaterdagavond 23 november naar 013. Bloody Beetroots zijn vooral bekend van tracks zoals ‘WARP’ (verschillende versies met Steve Aoki), ‘Dimmakmmunication’ en ‘Rocksteady’. De gemaskerde punk/electro-act trad in de afgelopen jaren al op op grote festivals zoals Balaton Sound, Tomorrowland, I Love Techno en Ultra.

In de afgelopen jaren werkte de formatie samen met artiesten zoals Tommy Lee, Jet en Theophilus London. De groep laat zich inspireren door de punkscene, comics en elektronische dansmuziek.The Bloody Beetroots – eigenlijk een duo – werd opgericht in 2006. Groepslid Sir Bob Cornelius Rifo bleef in 2012 over nadat partner Tommy Tea afscheid nam van de act. Sindsdien treden de Bloody Beetroots op als live crew met complete on-stage band. Daarnaast treedt Sir Bob Cornelius Rifo zelf op als soloshow met The Bloody Beetroots DJ Set.

De dj-show in Tilburg begint op zaterdag 23 november om 23:00 en duurt tot 04:00. Tickets zijn verkrijgbaar via 013.Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Gladde paling over zijn releaseparty, mijlpalen en nieuwe album

Binnen het Nederlandse bass landschap is er het laatste jaar een nieuwe grootheid opgestaan. Met herkenbare, nostalgische elementen die...

Deadmau5 brengt een afgeladen 013 in volledige extase met zijn exclusieve Cube V3 Tour

Op maandag 13 juni stond de EDM-reus Deadmau5 op de mainstage van Poppodium 013. Publiek van jong en oud...