donderdag, oktober 5, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Planet Disco en Gin Fizz

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Planet Disco en Gin Fizz

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

planetdisco

Planet Disco #3

De derde Planet Disco sluit het jaar af in stijl met zes acts, twee area’s, een hoop discoballen en heuse discovloer. Ze hebben de Rotterdamse discokoning Tobias Prins uitgenodigd, Micky Macaroni komt overgevlogen uit Italië en Jonas Meeus draait een speciale verjaardagsset. Heftone, Selier en residents Whistle & Twitch komen de boel ook nog eens versterken voor een echte doldwaze disco avond.

Vrijdag 11 december in Kerkplein Breda van 22:00 tot 04:00 uur, kaarten kosten 5 euro aan de deur. 

Italo Disco

Deze vrijdag draait helemaal om disco, want ook in het Bossche P79 worden de discobollen uit de kast gehaald. Italiaanse discobollen wel te verstaan. De TUTTI crew komt richting P79 om de hele nacht te dansen op de lekkerste italo – disco – electro en aanverwanten met  DJONKO, Iris Rijskamp, Topomonti, Rogér en DJOOP.

Vrijdag 11 december in P79 van 23:00 tot 04:30 uur, kaarten kosten 5 euro aan de deur.

GinFizz

We Love the 00’s

Het Beursgebouw in Eindhoven gaat even terug in de tijd met We Love the 00’s. Ze hebben een paar grote namen van weleer weten te strikken zoals The Basshunter uit Zweden, Milk Inc is van de partij en vanwege het succes van vorig jaar komt ook Special D weer terug. Maar dat is nog niet alles. Iedereen kan ook uit z’n Dansplaat met Brainpower, jawel, en de Belgische danceact Lasgo laat je weer even terug wanen in de good old 00’s.

Vrijdag 18 december van 19.00 tot 02.00 uur in het Beursgebouw, kaarten kosten 32,50 euro. 

Gin Fizz bestaat 1 jaar

De kleine, maar misschien wel meest gezellige en dansbare club van Tilburg bestaat alweer een jaar. Gin Fizz viert dat uitbundig met niemand minder dan Lazee Larry, Poko Poko, Heftone en Will Oirson. Om het feest compleet te maken is er ook een pop up bar van Sylvius Gin.

Zaterdag 19 december van 21:00 tot 05:00 uur in de Gin Fizz, voor 23:00 gratis entree daarna 5 euro aan de deur. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

TIOH viert 5e verjaardag met Club Quiz en special guest Dimitri

Op 1 juli bestaat dit platform exact 5 jaar. Rare tijden voor een feestje, maar wij van This Is...

ROCK THE HOUSE #92: Kröhl

Als onderdeel van een podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...