woensdag, december 6, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Pro Techno en B* There

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Pro Techno en B* There

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.
ProTechno_Banner-mci3f4xmxoyaz96iesyiqug0cndhr1zltfl85dx4mw

Pro Techno invites Stay Up Forever

Hall of Fame presenteert Pro Techno, een avond waarbij oldschool techno/acid techno centraal staat. Een aantal Stay Up Forever exclusives uit de acid techno scene zullen deze avond draaien. Chris Liberator is een van de grondleggers van het London 303 geluid, de leider van Rebel Culture en een icoon in acid techno. Hij neemt ook een andere Liberator mee, Aaron. Aaron is de onbezongen held van de scène. Zijn donderende dj sets en producties falen nooit om de dansvloeren slopen. Ook de Britse aid held Steve Mills klimt achter de draaitafels. Daarnaast komen het Eindhovense Zodiak Commune en de bekende helden achter Pro Techno zelf ook draaien.

Zaterdag 17 oktober in de Hall of Fame in Tilburg, kaarten kosten 13,50 aan de deur.

The Official Party

Het ADE geweld sijpelt langzaam over in de DDW kermis. Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven kan je niet alleen maar stoelen en tafels bewonderen, maar kan je ook van feest naar band en weer terug. En hoe trap je zo’n feestweek af? Juist, met een officieel openingsfeest. Jesper vertelde je er al over. Zaterdag 17 oktober viert designcollectief Labolleur hun tienjarig bestaan in Club Arcade en dat betekent dansen totdat je designstoel meer kan zien.

Zaterdag 17 oktober in Club Arcade, kaarten kosten tien euro.

B-ThereFestival

B* There Festival

In het weekend van 23 en 24 oktober staat Den Bosch in het teken van B* There Festival. Twee avonden vol met toffe bands, verrassende pop-up acts en vette dj’s. Zo komen onder andere Boomshakalak Soundsystem, L’Enfant, The Black Wax, Nobody Beats the Drum en Caïro Liberation Front fijne plaatjes draaien op de Parade.

Vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober op de Parade in Den Bosch, entree gratis. 

Proton

Op zaterdag 24 oktober ziet het nieuwe festival PROTON het licht in de industriële setting van Electron, Breda. Van 14.00 tot 01.30 uur kun je los gaan op deephouse en melodische techno, bij je gebracht door muzikale smaakmakers, lokaal talent en internationale grootheden. Onder andere Arjuna Schiks, Olivier Weiter en Einmusik staan op het affiche.

Zaterdag 24 oktober in de Electron in Breda, kaarten in fase 4 kosten 30 euro. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...