maandag, november 23, 2020
Home Music House Puinhoop Kollektiv viert jubileum met festival in achtertuin

Puinhoop Kollektiv viert jubileum met festival in achtertuin

-

Van grote festivals als Paaspop en WiSH Outdoor tot een feestje aan zee in de tijdelijke Nederlandse enclave, Star Beach in Chersonisos. Ieder weekend staat Puinhoop Kollektiv wel ergens anders met zijn bijzondere feest-act. Maar de jongens zijn hun roots duidelijk niet vergeten. Aankomend weekend viert Puinhoop Kollektiv het jubileum van hun concept Café De Puinhoop met een driedaags festival in hun eigen Middelbeers.

door Jesper de Vaan

Al negen keer eerder organiseerde Puinhoop Kollektiv hun feestconcept Café De Puinhoop. Reden dus om voor de tiende editie extra uit te pakken.

- Advertisement -

Niet zoals de naam wellicht doet vermoeden in een café maar in een grote partytent die net buiten het dorp is neergezet. Wellicht hebben de mannen zelf hun eigen vergunning afgegeven, want naast draaien zijn Rik Korven en Lars den Otter ook nachtburgemeester in het dorp.

Puinhoop Kollektiv

Party Animals

Hoe dan ook, met een driedaags festival is flink uitgepakt door de organisatie. Vrijdagavond staat in het teken van de jaren ’90 en happy hardcore met optredens van de Party Animals en de Duitser Special D.

Zaterdag zijn de jubilarissen zelf het middelpunt van de feestvreugde. De Brabantse inbreng is verder erg groot met de Deurnese Brocco en de Tilburger TBND. Bijzondere naam op het affiche is de Darkraver. Veel mensen zullen niet meer dan een track van hem kennen, zijn feestreputatie is alom bekend.

Zondag biercantus

Zondag wordt er gas teruggenomen en is er weinig electronisch te bespeuren. Al is er wel een biercantus om dat leed te verzachten. Coverband Motion en Henk Dissel verzorgen het programma en entree is gratis.

Kaarten voor de vrijdag en zaterdag zijn nog online te bestellen of in cafe het Dorpsplein. Toegang is – vraag ons niet waarom – behouden voor 17+.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...