dinsdag, februari 27, 2024

Snoeiharde line-up eerste Rampage Open Air is compleet

-

Home » Xaverius Funk » Snoeiharde line-up eerste Rampage Open Air is compleet

Rampage Open Air heeft de volledige line-up bekendgemaakt van zijn eerste editie. Met de laatste aangekondigde namen maakt het festival zich klaar voor een oorverdovend debuut. Het festival is op 26 en 27 juli op het Kristalpark in Lommel, het terrein waar eerder Daydream Festival plaatsvond.

 

Het zomerconcept van het jaarlijks reeds in het sportpaleis pronkende Rampage is goed voor een heuse stormloop aan artiesten. Met meer dan 90 acts is het geen verassing dat een breed scala aan performers in vele broken beats-genres zal verschijnen.

In de volledige aankondiging zien we een aantal nieuwe namen. Met onder andere Feed Me – die ook onder het alias Spor op de line-up staat, Matrix & Futurebound en Audio versterkt het muziekfeest het affiche aanzienlijk.

In eerdere fases werden al vele namen aangekondigd. We zien niet alleen lang meedraaiende titanen zoals Doctor P, Dirtyphonics en Spor terug. Maar ook wat relatief nieuwere toevoegingen in de bass music, zoals K Motionz en Ecraze.

Hostings

Hiernaast nemen labels en artist-groups het op zich om hun muziek te showcasen. Denk hier aan DISCIPLE., Savage Society Records, Distress Signal, Eatbrain League en het verrassende Crowsnest.

Ook zijn er wat noemenswaardige back-to-backs aangekondigd. Zowel de kolossale 12th Planet met Doctor P als de machtige Barely Alive b2b PhaseOne pronken op de socials.

Rampage verzorgde vorig seizoen reeds een hosting op WE ARE ELECTRIC Weekender. Voor zijn eerste eigen festivalversie belooft de organisatie een crazy rampage style production op het terrein, waar 100 procent dubstep en 100 procent drum-‘n-bass-stages klaar zullen staan om de menigte te ontvangen.

WE ARE ELECTRIC Rampage
De area van Rampage op WE ARE ELECTRIC Weekender 2018. Foto: Bart Heemskerk.

 


Rampage Open Air

Check de eventpage van Rampage Open Air voor tickets en informatie. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Wessel Hop
Wessel Hop
Enthousiast game- en muziekliefhebber. Bezoekt graag events en is hobby-producer in zijn vrije tijd. Voelt zich thuis in uiterste genres, maar heeft een voorliefde voor bass music. Als Baas van de bass covert hij deze stijlen dan ook voor TIOH.

Gerelateerd

Murdock: “Rampage is écht een community geworden”

Binnenkort vindt Rampage, the biggest drum 'n bass & dubstep party in the world, weer plaats. Op 10 en...

Bass music tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...