maandag, december 4, 2023

Sound Rush nieuwe host van Hard with Style podcast

-

Home » Algemeen » Sound Rush nieuwe host van Hard with Style podcast

Sound Rush is de nieuwe host van de populaire podcast Hard With Style. Dit werd vrijdagnacht bekendgemaakt tijdens het gelijknamige feest in de Melkweg in Amsterdam. 

Sound Rush

Sound Rush bestaat uit de tweeling Jeroen en Martijn Boeren uit Sint Willebrord. Zij zullen vanaf januari 2017 de populaire show hosten.

>> Zie ook: Rock The House #26: mix + interview Sound Rush <<

Sterke connectie

“We voelen een sterke connectie met het merk Hard With Style. We willen alle luisteraars vragen om met een open mind te luisteren. Het terug brengen van de melodie en het respect voor de originele hardstyle-sound, is één van de vele aspecten die we in huis hebben voor de podcast”, aldus de broers

De podcast werd 5 jaar geleden opgezet en geïntroduceerd door Headhunterz. Hard With Style werd al snel razend populair onder het hardstyle-publiek. Toen Headhunterz hardstyle achter zich liet, nam de Australische dj/producer Audiofreq het merendeel van de hostings op zich.

Remix Sound Rush

Dat de tweeling het stokje nu overneemt, is niet helemaal verrassend. Headhunterz maakt er geen publiekelijk geheim van zeer gecharmeerd te zijn hun sound. Headhunterz trad in november op Qlimax na jarenlange afwezigheid met Wildstylez weer op als Project One. Tijdens de set van Project One werd onder meer de Sound Rush remix van de track Project 1  (door Headhunterz en Wildstylez) gedraaid.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...