zaterdag, september 30, 2023

THE PROJEQT groot succes met 2803 uur aan vrijwilligerswerk

-

Home » Uncategorized » THE PROJEQT groot succes met 2803 uur aan vrijwilligerswerk

Voetjes van de vloer én de handjes uit de mouwen. Een grote groep liefhebbers van de hardere stijlen, 500 in totaal, liet zich zaterdag van een heel andere kant zien bij THE PROJEQT.

 PROJEQT
Q-dance en vrijwilligersorganisatie 10.000 HOURS sloegen opnieuw de handen ineen om een dag voor jongeren met een verstandelijke beperking te organiseren. Dj’s en partypeople bezorgden 1000 kwetsbare jongeren een onvergetelijke dag.

Opknapbeurt

Zo ook op een locatie in Boxtel, waar jongeren tussen de 4 en 23 jaar wonen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek.

Het terrein kreeg een flinke opknapbeurt. Bankjes werden geschilderd, de lijnen van het voetbalveld opnieuw getrokken en de ontmoetingsplek kreeg een flinke upgrade. In Heel, vlakbij Roermond, werd een café opgeknapt. Tot slot werden de bewoners daar getrakteerd op een dik feest.

Verder waren er activiteiten in Amsterdam, Sliedrecht, Aalsmeer, Zeist, Arnhem en Vries. In totaal werd voor 2803 uur aan vrijwilligerswerk verricht.

Dat de hardere stijlen op de dansvloer voor verbroedering zorgt, weten we. Maar het succes van deze dag, ook in voorgaande edities, bewijst de kracht van de scene ook buiten de party om.

Ambassadeurs

Adaro, B-Front, Bass Modulators, Deetox, Warface, Titan, The Viper en MC Villain waren ambassadeurs van THE PROJEQT.

Eerder deze maand organiseerden Dominator en 10.000 HOURS de Dominator Volunteer Day. Op deze dag knapten dj’s en vrijwilligers tuintjes op, werden meubels gemaakt en kregen mensen met een handicap een dj-workshop.

The Projeqt Boxtel
Het team vrijwilligers in Boxtel. (Foto: 10.000 HOURS/Facebook)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in november 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...