zondag, december 5, 2021
spot_img
HomeNieuwsThis Is Our House On Air: Radioshow met events bij Club Smederij

This Is Our House On Air: Radioshow met events bij Club Smederij

-

TIOH gaat de ether en de club in! Op vrijdagmiddag 20 september is in Club Smederij de kick-off van This Is Our House On Air, een maandelijkse (radio)show ter inleiding van het weekend en ter promotie van de Brabantse dancecultuur. De uitzendingen bestaan uit interviews met en sets van regionale dj’s, en zijn ook te beluisteren op Omroep Tilburg. 

 

This is Our House On Air is een maandelijkse radio-uitzending met ieder kwartaal een live special in Club Smederij.

De reguliere radioshow is iedere laatste vrijdagavond van de maand te horen op Omroep Tilburg. Dan gaat TIOH-hoofdredacteur Mark van Bergen in gesprek met een Brabantse dj, en draaien ze samen muziek. De uitzending is daarna ook als podcast te beluisteren via This Is Our House.

- Advertisement -

This Is Our House On Air

Iedere laatste vrijdagmiddag van het kwartaal is de live special. Dan wordt de uitzending verzorgd vanuit Club Smederij. Tijdens een publiek en gratis te bezoeken event wordt het weekend ingeluid. Bij goed weer in de (vernieuwde) tuin, anders in het Smederij Café.

Het Tilburgse dj/producersduo Ringbaan is de hoofdact tijdens de kick-off, op vrijdagmiddag 20 september (hier de eventpage). Bas en Tim (foto onder) staan garant voor uplifting house, gecombineerd met catchy disco- en hiphop-samples. Ze hebben een aantal goed opgepikte releases op hun naam en deden al veel feesten en festivals aan. De sets van Ringbaan zijn energiek en veelzijdig, met plezier als belangrijkste kernwoord.

Diverse Brabantse steden en scenes zullen in de programmering van TIOH On Air nog aan bod komen.

Ringbaan

Livestream

De live special is ook via een livestream te volgen op This Is Our House. Daarna kunnen de beelden en sets ook worden teruggekeken en -geluisterd.

Onder de naam This Is Our House Live verzorgde dit platform in 2016 en 2017 ook al een reeks events met livestream. Op wisselende locaties in diverse Brabantse steden waren acts als Budakid (inmiddels internationaal bekend), ANYMX en Keljet (voormalig 3FM-Serious Talent) te zien en horen.


This Is Our House On Air

Kick off: vrijdag 20 september, 15:30 uur, Club Smederij in Tilburg. Entree: gratis. Meer info via de eventpage. Daarna iedere laatste vrijdag van de maand als radio-uitzending op Omroep Tilburg

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...