zaterdag, maart 6, 2021
Home Nieuws We Are Hardstyle debuteert bij Geffense Plas in Oss

We Are Hardstyle debuteert bij Geffense Plas in Oss

-

In 2010 was Gigadance het laatste dance-event dat plaatsvond aan de Geffense Plas in Oss. Nu is er een organisatie die het weer aandurft: festival We Are Hardstyle Outdoor biedt zaterdag 25 juli een waaier aan harde stijlen langs de waterkant.

WAH mainstage
Ontwerp van de mainstage van We Are Hardstyle Outdoor

De eerste buiten-editie van het festival komt uit de koker van 2 mannen uit Oss en Nijmegen, van de organisatie We Are Hardstyle Events (WAH Events). Het duo heeft sinds kerst 2013 ook tweemaal een indoor-variant gehouden, in de Rusheuvel in Oss. Dat evenement, dat gemiddeld zo’n 3.500 bezoekers trok, blijft overigens bestaan, aldus WAH Events.

Hardere hardstyle

Toch wordt het zaterdag een compleet ander feestje dan Gigadance was. De harde stijlen zullen opnieuw domineren, maar in meerdere gedaanten dan indoor. En WAH Events verwacht dat fans uit heel Europa naar Oss komen. Ook dj’s komen van ver buiten Nederland, waaronder Canada en Australië.

- Advertisement -

We Are Hardstyle Outdoor krijgt 3 verschillende area’s: hardstyle (hoofdpodium), hardcore (een tent) en hardstyle raw. Een garantie voor flink wat gedreun in de buurt dus, iets waar Gigadance de eerste edities nogal eens gedoe mee had.

WAH Events verwacht niet dat er problemen komen, omdat er goede afspraken zijn gemaakt met de gemeente. Voordat het festival begint, zijn buurtbewoners nog geïnformeerd en uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op het festivalterrein.

 

Code Black tot Frontliner

In totaal staan 46 artiesten – inclusief mc’s – op We Are Hardstyle Outdoor. Onder hen Code Black, Partyraiser, Adaro en Frontliner. Check ons agenda-item over We Are Hardstyle Outdoor voor de rest van de line-up en meer informatie.

De eerste editie van het Osse festival belooft een evenement met ‘beleving’ te worden, dus met vuurwerk, confetti, lichtshows, LED-walls en een eindshow.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...