Dutch Dance Talks gemist? Luister ze hier terug!

-

Home » Algemeen » Dutch Dance Talks gemist? Luister ze hier terug!

Elke donderdag om 20:00 presenteert huisbaas Mark van Bergen de Dutch Dance Talks op Clubhouse, waarbij verschillende sprekers worden uitgenodigd om te vertellen over een relevant topic uit de danceindustrie.

Op deze pagina kun je elke week de nieuwste aflevering terugvinden van deze podcast over de danceindustrie. We bespreken thema’s zoals dancemuziek, de testevenementen van Fieldlab en drugsgebruik onder danceliefhebbers.

Iedere week heb je de mogelijkheid aan te sluiten bij de live uitzending, zowel door te luisteren als mee te praten. Sinds kort heeft Dutch Dance Talks een eigen ‘club’ op het platform. Als je je hiervoor aanmeldt, krijg je een melding zodra we een nieuwe aflevering inplannen en we live zijn. Ook is het makkelijker om zelf mee te praten of om je vraag te stellen.

Dutch Dance Talks wordt elke donderdagavond om 20.00u opgenomen in de audio-app Clubhouse. Op het moment is deze alleen beschikbaar voor gebruikers van iOS. Je kan de afleveringen meestal op vrijdag of zaterdag op Mixcloud of op deze pagina terug vinden.

Invite nodig?

Wil je ook meedoen met de Clubhouse talks maar heb je nog geen invite ontvangen? Stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook en dan kijken wij of we nog een invite over hebben voor je.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Stef Appelhof
Stef Appelhof
Manusje-van-alles als het gaat om marketing, webdesign, events en muziek. Als DJ te vinden in Café Bolle en Café Sgt. Peppers, maar ook bij de door hem mede opgerichte concepten Stemrecht en Thuis Stappen. Daarnaast als productieassistent actief geweest bij ADE. Ook de website waar je nu naar kijkt is door Stef gemaakt, net zoals zijn nieuwe website stream.training.

Gerelateerd

My First Gig: DJ Thalia (NL)

My First Gig DJ Thalia (NL) Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van...

Luister terug: De allerlaatste Dutch Dance Talks, vol ultieme Summer Anthems

Donderdag 24 juni vond de 16e en voorlopig laatste Dutch Dance Talks (DDT) plaats. Op JQBX luidde ons team...