Lollapalooza Berlin 2024

Een Spectaculaire Festivalervaring in het Olympisch Park van Berlijn

Dit jaar keert het sensationele Lollapalooza Festival terug naar het hart van Berlijn, een stad die bekend staat om haar bruisende cultuur en liefde voor muziek. De editie van 2024 belooft een van de meest memorabele te worden. Hier is alles wat je moet weten over dit niet te missen evenement!

Locatie: Het Iconische Olympisch Park Het festival vindt plaats in het historische Olympisch Park, een locatie die niet alleen adembenemend is maar ook een rijke geschiedenis heeft. Het ruime terrein biedt genoeg plaats voor meerdere podia en een divers aanbod aan activiteiten.

Datum en Tijd Zet je agenda maar vast klaar: het festival is gepland voor zaterdag 7 en zondag 8 september 2024, van 11:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts. Twee dagen vol muziek, dans en plezier wachten op je!

Prijzen Overzicht De toegangsprijzen zijn als volgt vastgesteld:

  • Dagkaarten voor zaterdag of zondag kosten €119 voor een regulier ticket, €169 voor een comfort ticket en €249 voor een VIP ervaring.
  • Voor het hele weekend kun je een ticket kopen voor €199 (regulier), €269 (comfort), of €399 (VIP).

Tickets voor Alle Leeftijden Lollapalooza Berlin is een festival voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Het biedt een geweldige kans om samen met familie en vrienden van alle generaties te genieten van live muziek. Lollapalooza is voor alle leeftijden, het is zelfs gratis als je 11 jaar of jonger bent. Wel moet je als je 14 en jonger bent een begeleider hebben om het festival te mogen betreden.

Dit is de line-up per dag van Lollapalooza 2024!

Het festival wordt geopend door niemand minder dan Martin Garrix op zaterdag 7 september!

Zaterdag 7 sep.
Martin Garrix
Burna Boy
Onerepublic
Louis Tomlinson
Shirin David
Von Wegen Lisbeth
Alok
Jeremias
Tom Grennan
Chappell Roan
Natalie Jane
Sam Tompkins
Joel Corry
Apashe with Brass Orchestra
Cassö
Lola Young
Henry Moodie
Matt Maltese
Lena & Linus
Ellice
Josi
Raum27
Nils Wanderer

Zondag 8 sep.
Sam Smith
Seventeen
The Chainsmokers
Niall Horan
Cro
Loyle Carner
Meduza
Nothing But Thieves
Deine Freunde
Kenya Grace
Elderbrook
Mine
Christopher
The Sacred Souls
Glass Beams
Cmat
Levin Liam
Girls Don’t Sync
B Jones
Cloudy June

Ervaring op Maat Naast muziek biedt Lollapalooza een scala aan activiteiten, van culinaire ontdekkingstochten tot kunstinstallaties en meer. Of je nu komt voor de beats, de bites of de vibes, er is voor ieder wat wils.

Bereid Je Voor op het Festival Plan je bezoek goed: overweeg vervoersmogelijkheden, verblijfsopties en alles wat je nodig hebt om je festivalervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

Afsluiting Lollapalooza Berlin 2024 belooft weer een onvergetelijk evenement te worden. Mis de kans niet om deel uit te maken van deze unieke festivalervaring. Verzeker je plek en koop je tickets op tijd! Je mag zelf geen eten meenemen naar Lollapalooza, en er zijn ook genoeg opties voor iedereen op het festival terrein. Ben je er klaar voor?

Tot in september in Berlijn voor een weekend vol onvergetelijke muzikale hoogtepunten!