maandag, december 4, 2023

This Is Our House Festival-gids: 6 tips bij tropisch weer

-

Home » Puinhoop Kollektiv » This Is Our House Festival-gids: 6 tips bij tropisch weer

We krijgen aankomend weekend te maken met tropische temperaturen. Het kwik kan stijgen tot 30 graden en de zon krijgt vrij spel. Een mooi vooruitzicht voor de bezoekers van o.a. Dancetour, Intents Festival en Ploegendienst Festival. Om je goed voor te bereiden op deze temperaturen, hebben wij 6 tips verzameld die je helpen om optimaal te kunnen feesten én genieten van dit mooie weer.

? Drink voldoende

Het belangrijkste tijdens zo’n warme festivaldag is om voldoende te blijven drinken. Vergeet daarom niet om tijdens je dansjes het nodige water, frisdrank of alcohol (met mate) te nuttigen. Zo blijft je lichaam gehydrateerd en kan jij de hele dag los gaan!

? Vergeet je zonnebrand niet

Tijdens deze tropische temperaturen is de zon erg fel, wat schadelijk is voor je lichaam. Denk daarom aan je zonnebrand! Smeer je om de paar uur even in. Zo voorkom je dat je als een kreeft het festivalterrein verlaat.

>> Zie ook: Wat je nog niet wist over Intents Festival 2017 <<

Bij de meeste festivals krijg je zonnebrand mee naar binnen in een kleine verpakking. Mocht dat niet zo zijn, dan zijn er op het festivalterrein ook voldoende mogelijkheden om aan zonnebrand te komen.

Tip voor feestbeesten op Intents Festival: op het festivalterrein is exclusieve Intents zonnebrand verkrijgbaar.

? Zorg voor een zomerse festival outfit

Door de zomerse temperaturen is het tijd om je tropische festival outfits onder het stof vandaan te gaan halen. Zorg voor een luchtige outfit en houd een vestje achter de hand als het ’s avonds afkoelt. Om je gezicht te beschermen tegen de felle zon zijn een zonnebril en een pet ook geen overbodige luxe tijdens zo’n tropisch festival-weekend.

? Zoek de schaduw op

De felle zon kan schadelijk zijn voor je huid. Zoek daarom om de zoveel tijd even verkoeling op in de schaduw. Pak je rust en ontspan! Kan je er daarna weer tegenaan.

>> Lees ook: Het This is Our House-festivalseizoen: Waar gaan we heen? <<

? Pas op elkaar

Let goed op elkaar! Drinkt die ene vriend net een biertje te veel? Geef hem een frisdrankje. Zie je dat iemand even niet zo lekker gaat? Kijk of je kunt helpen. We willen allemaal zoveel mogelijk plezier maken. Even omkijken naar je buurman of buurvrouw hoort daar ook bij.


Volg TIOH op Facebook


Dancetour? GENIETEN!

De meest belangrijke tip is uiteraard dat je onwijs moet genieten. Het mag dan wel warm zijn, maar met deze tips kom jij het warme weekend dansend, stampend en springend door! This is Our House wenst je dan ook een knallend festivalweekend toe!

>> Zie ook: Ploegendienst Festival heeft een thema dat werkt <<

Fotocredits: Intents Festival, Ploegendienst Festival en Dancetour.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....