maandag, maart 8, 2021
Home Features IN BEELD: Eindhoven by Day

IN BEELD: Eindhoven by Day

-

Eindhoven by Day vond afgelopen zaterdag plaats in café ’t Lempke, de Oude Rechtbank en The Saint op het Stratumseind in Eindhoven. Samen vormden deze drie locaties een indoorfestival met zes area’s met ieder een eigen muziekgenre, van r&b tot techno en disco.

Voor de eerste editie van Eindhoven by Day werkten een aantal collectieven en partijen samen. Zo stonden HERRIE MET GERRIE, RGB, DISCOODIP, Bontgenoten, Ladyboyz.de en MOZEM garant voor een geslaagd debuut. Benieuwd hoe het eraan toeging in Eindje de gekste? Check dan snel onderstaande kiekjes.

- Advertisement -

In de zes zalen werden dus verschillende muziekstijlen gedraaid. Naast r&b, disco en techno was er ook ruimte voor 90’s, hitjes, deep en tech. Confetti schoot door de lucht, danseressen zorgden voor de nodige entertainment en de sfeer was buitengewoon goed.

Eindhoven by Day

Meer informatie vind je op de Facebookpagina.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Stef Appelhof
Manusje-van-alles als het gaat om marketing, webdesign, events en muziek. Als DJ te vinden in Café Bolle en Café Sgt. Peppers, maar ook bij de door hem mede opgerichte concepten Stemrecht en Thuis Stappen. Daarnaast als productieassistent actief geweest bij ADE. Ook de website waar je nu naar kijkt is door Stef gemaakt, net zoals zijn nieuwe website stream.training.

Gerelateerd

Back To Live, terug op de dansvloer: ‘Alsof je weer voor het eerst verliefd wordt’

Voor het eerst sinds een jaar weer dansen, legaal en zonder afstand of mondkapje. Voor 1300 uitverkorenen werd het...

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...