Extrema Outdoor 2025

Extrema Outdoor, is een toonaangevend festival dat zich richt op liefhebbers van elektronische muziek. Het vindt jaarlijks plaats in het prachtige Houthalen-Helchteren in België. Extrema Outdoor 2025 staat gepland voor 6-8 juni op de idyllische locatie van De Plas, omringd door een dicht bos, een helder meer met strand en voldoende ruimte voor 7 podia, die ‘Districts’ worden genoemd, en het Aperol Spritz gebied.

Het festival is bekend om zijn indrukwekkende podia, spectaculaire lichtshows en krachtige geluidssystemen, die allemaal bijdragen aan een unieke ervaring. Extrema is een evenement voor 18 jaar en ouder, en het is mogelijk dat het personeel om een identiteitsbewijs vraagt. Zonder ID kan de toegang geweigerd worden, dus het is belangrijk om deze mee te nemen.

Naast de muzikale optredens biedt Extrema Outdoor een scala aan andere activiteiten, zoals workshops, kunstinstallaties, en een verscheidenheid aan culinaire opties, wat zorgt voor een rijke en veelzijdige ervaring. Het festival gebruikt ook innovatieve technologieën en diensten om de ervaring te verbeteren, zoals mobiele oplaadstations.

Officiële afterparties vinden elke dag plaats op de camping en in de Labyrinth Club (Area V) in Hasselt. Toegang tot de afterparties op de camping is alleen mogelijk met een geldig kampeerticket (Holiday Ticket, Holiday VIP-ticket of als je verblijft in The Extrema Resort). Tickets voor de afterparties in Labyrinth Club worden apart verkocht.

Lees ook dit artikel over Extrema Noir