woensdag, september 28, 2022

Extrema Noir: op een spectaculaire manier 2022 beginnen

-

Home » Nieuws » Extrema Noir: op een spectaculaire manier 2022 beginnen

Extrema België begint het jubileumjaar op speciale wijze. De van oorsprong Nederlandse organisatie kondigt haar grootste indoor festival ooit aan: Extrema Noir. Ditmaal in Hasselt, niet ver van de Nederlandse grens. Een ‘XXL indoor rave’ met grote artiesten die start op nieuwjaarsdag om 20:00 uur en doorgaat tot 6:00 uur op 2 januari.

Extrema Noir wordt het grootste indoor-evenement in het bijna 30-jarige bestaan van Extrema. Deze editie zal plaatsvinden in de Trixxo Arena. De locatie heeft een capaciteit van meer dan 20.000 bezoekers.

Voor Extrema is het bovendien een knallende start van een jubileumjaar. Met Pinksteren wordt de 10e editie van Extrema Outdoor Belgium groots gevierd. De ‘Extra’ editie van het festival was vorige maand nog het grootste muziekevenement van de Lage Landen in dit jaar, en trok ook duizenden Nederlanders aan.

Extrema Extra
Foto Extrema Extra: Max Kneefel

Noir is back

In 2022 is er eerst de grote terugkeer van het event. Na verschillende edities in Antwerpen, Gent en Hasselt keert ‘Noir’ op nieuwjaarsdag terug in de stad die ‘als thuis voelt’ voor de organisatie. De Trixxo Arena ligt op 10 kilometer van de festivallocatie van Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren.

De line-up wordt er een om de vingers bij af te likken. Het programma wordt donderdag 21 oktober om 19:00 uur aangekondigd. Verdeeld over twee zalen van de venue worden er 14 internationale headliners geprogrammeerd.

> Zie ook – Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent


Extrema Noir

Zaterdag 1 januari 2022 in de Trixxo Arena te Hasselt. Ticketverkoop van Extrema Noir start op dinsdag 26 oktober om 19:00 uur. Zie de website voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep house en minimal. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy en warm genoeg zijn. Hij is altijd op zoek naar nieuwe tracks om zijn afspeellijsten aan te vullen.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in augustus 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...