dinsdag, februari 27, 2024

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Peter de Valck weet daarbij alles van hardstyle. Hieronder zijn persoonlijke hardstyle tips voor oktober 2022.

Elektrum Festival 2022

Zaterdag 8 & zondag 9 oktober 2022 – Velder Woods, Boxtel

Intents Festival en WiSH Outdoor bundelen hun (super)krachten voor een geheel nieuwe hardere stijlen experience, genaamd Elektrum Festival. Verborgen in de Velder Woods te Liempde (bij Boxtel) zal een mysterieuze stad verrijzen.

Op zaterdag zal tussen de neonlichten en in oosterse sferen hardstyle de boventoon voeren op de volgende drie hotspots: Indoor Mainstage, Fanaticz en Boombox. Op zondag zal – in min of meer dezelfde samenstelling – Fanaticz vervangen worden door een hosting van het hardstyle classics concept Relive.

Check de complete line-up van het creatieve paradijs Elektrum Festival!

>> Event

>> Lees ook: Elektrum: WiSH en Intents bundelen krachten in nieuw hardstylefestival


Indicator – Rebooting

Zaterdag 15 oktober 2022 – MartiniPlaza, Groningen

Hardstyle is ook in het hoge noorden van ons land ongekend populair. In MartiniPlaza te Groningen zal op zaterdag 15 oktober 2022 Indicator plaatsvinden. Een concept dat al voor (bijna) vijftien jaar op volle toeren meedraait in onze geliefde scene.

In het oog springende namen zijn onder andere Atmozfears’ live-act ‘The Reawakening’, B-Frontliner én Gunz For Hire.

Travelers…
Our atmosphere has cleared
The dark and toxic clouds have vanished
We are REBOOTING

Indicator_Rebooting | 15.10.22

>> Event


Hardstyle by Roughstate (ADE 2022)

Donderdag 20 oktober 2022 – Lil’ Amsterdam Central Station, Amsterdam

Na het daverende succes van Hardstyle by Roughstate in 2018 en 2019 zal tijdens ADE (Amsterdam Dance Event) 2022 deze label night terugkeren naar Lil’ Amsterdam, een underground locatie gelegen onder Amsterdam Centraal Station.

Van B-Front tot Voidax en Adaro tot Ran-D, de voltallige Roughstate familie is aanwezig op deze donderdagavond en -nacht. “Prepare for the thundering beats of Hardstyle!”

>> Event


Brennan Heart presents It’s All About The Music (ADE 2022)

Donderdag 20 oktober 2022 – Q-Factory, Amsterdam

Brennan Heart is een graag geziene gast(heer) op ADE en vierde hier vorig jaar zijn 20-jarige jubileum in het vak. Ditmaal heeft de pionier namen als Audiotricz, Ben Nicky, Code Black, Thyron, Toneshifterz en Villain uitgenodigd om de Amsterdamse Q-Factory onder te laten dompelen in hardstyle muziek.

“It’s all about the music… And it always has been!”

>> Event


Vroeger Was Alles Beter – Heroes of Classics

Zaterdag 29 oktober 2022 – Autotron, Rosmalen

Vroeger Was Alles Beter 2022 staat volledig in het teken van het thema Heroes of Classics. Het hardstyle classics concept van Shockerz Events was bliksemsnel uitverkocht. Dat kan ook niet anders met zo’n opperbeste programmering.

Ten opzichte van de vorige editie in het allemachtige Autotron verwelkomt VWAB een aantal nieuwe, (oude) bekenden. Superhelden als Adaro, Coone, Crypsis, Isaac, Noisecontrollers, Technoboy & Tuneboy zullen ons van intro tot outro kippenvel bezorgen op dit bijzondere weerzien.

“Tijden veranderen, maar hardstyle classics zijn voor eeuwig.”

>> Event


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in november 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

De top 3 hardstyle releases in augustus 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...