Hardstyle in september: De tips van Mandy en Peter

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle in september: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialisten binnen de hardstyle. Hieronder hun persoonlijke tips voor september 2021.

Sunset Festival 2021 – The Hard Edition

Zaterdag 28 – zondag 29 augustus en 4-5 september, De Lilse Bergen, Gierle (België)

Bij onze vriendelijke zuiderburen, in het hart van de Kempen, vindt een zinderende editie van Sunset Festival plaats. Het festival heeft maar liefst vier verschillende edities, waaronder The Party Edition, The Classics Edition, The Hard Edition en The Friends Edition. Vier dagen feest verdeeld over twee weekenden. Wij, hardstyle-huisschrijvers, focussen ons uiteraard op de door ons o zo geliefde hardere stijlen.

The Hard Edition is inmiddels stijf uitverkocht en er zijn vier stages waar je total los(s) kunt gaan. De Mainstage, powered by Homebase, ontvangt publiekstrekkers als Coone, Hard Driver, MANDY, Rebelion, Sound Rush en Warface.

In The Shelter is plaats voor Raw Future-talent, zoals Bloodlust, Deluzion en Voidax. Pat B & Friends en de Uptempo & Frenchcore by Footworxx stage mogen natuurlijk niet ontbreken op deze keiharde editiedag.

Op The Party Edition (morgen!) is er een Dirty Workz stage te vinden. Bovendien is de ultieme feestact ook van de partij: Da Tweekaz. Met als klap op de vuurpijl maakt het festival ook een reis terug in de tijd met The Classics Edition op zondag 29 augustus.

>> Event


Reverze – Wake of the Warrior

Zaterdag 18 september, Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerpen, België

Unieke decors, superstrakke lichtshows, een spinnenweb van full color laserstralen, unieke videocontent, een arsenaal aan pyrotechnische effecten én een optimale geluidservaring: Bass Events‘ paradepaard REVERZE heeft het allemaal!

Met Belgiës grootste indoor evenement van de hardere stijlen – met als thuisbasis het Sportpaleis en Lotto Arena in Antwerpen – wordt ieder jaar een bepaalde mysterieuze sfeer gecreëerd rondom het thema. Ditmaal is het thema Wake of the Warrior. Wij, harder styles warriors zullen dan ook eindelijk weer keihard wakker geschud worden op deze bijzondere edtie. Wie kijkt hier nou niet reikhalzend naar uit!?

De line-up bestaat uit de crème de la crème van de scene. Aftershock, B-Front, D-Block & S-te-Fan, D-Sturb, Frequencerz, MYST, Phuture Noize, Ran-D en Vertile zijn slechts een greep met artiestennamen uit de royale REVERZE line-up.

“Ik heb getwijfeld over België?” Die twijfels kunnen nu voorgoed de prullenbak in: net zoals Sunrise Festival (en andere festivals en/of events in België) is REVERZE vanaf een leeftijd van 16 jaar te bezoeken.

>> Event


>> Lees ook – Nederlandse scene rouwt verder, België feest weer: Afzakken naar de zuiderburen dan maar?


Ravechurch 2021 | Let’s Pray Again!

Vrijdag 24 september, Knillus, Vortum-Mullem

‘Amen’, ‘God Is A DJ‘, ‘The Preacher‘, ‘This Is Our Church‘ en ‘The Church Of The Darkside‘; het zijn stuk voor stuk – letterlijk én figuurlijk – goddelijke tracks. Hardstyle in onze religie en ook wij willen dit kunnen belijden, uitoefenen en in hogere sferen komen.

Op vrijdag 24 september 2021 krijg je de ultieme kans om een paar uur helemaal van God los te gaan in twee verschillende area’s. Met meer dan vijftien artiesten – van (classic) hardstyle tot hardcore en uptempo – is jouw vrijdagavond hemels gevuld.

Het is één van de weinige plechtige bijeenkomsten die voor 750 bezoekers mag doorgaan in Nederland. Géén anderhalve meter afstand, géén mondkapjes, maar wél een line-up waar je U tegen zegt. Voidax, The Pitcher & Slim Shore, Jones, Vyral & D-Verze, MC Activate en MC Barricade zullen onze gebeden verhoren.

Biecht maar op! Wie wil er nou niet eens een keer hebben geraved in een kerk? Is de paus katholiek!?

>> Event


Meer hardstyle tips?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...