zaterdag, maart 6, 2021
Home Nieuws Anthem Fairytale Festival uitgebracht door Dirty Workz

Anthem Fairytale Festival uitgebracht door Dirty Workz

-

Over minder dan 2 weken barst het feest los in Kaatsheuvel tijdens Fairytale Festival. Het anthem ‘Fountain of Youth’ door Neilio en vocalist Szen is maandag uitgebracht door Dirty Workz, een van de meest toonaangevende labels in de hardstylescene.

“Wij zijn erg tevreden met het anthem. Neilio verwoordt perfect het gevoel van mysterie en spanning met zijn track. Zijn eerste idee was meteen raak en dat heeft hij uitgewerkt tot een uitstekend nummer voor onze 2e editie”, aldus Dennis Lommelen van organisator Blue Ocean Events.

- Advertisement -

>> Zie ook: Fantasieën worden werkelijkheid op Fairytale Festival <<

Remix

Thyron heeft een remix van het anthem gemaakt. “Hij kwam op de proppen met een rauwe remix. Die vinden we zo vet dat we hem gevraagd hebben ‘m gratis weg te geven.” De organisatie hoopt de remix deze week beschikbaar te stellen.

De voorbereidingen voor Fairytale Festival zijn in volle gang. Het evenement wordt op zaterdag 7 mei gehouden. De eerste editie was vorig jaar volledig uitverkocht. “Kaatsheuvel bleek dus zin in een feestje te hebben. Daarom pakken we dit jaar flink door met de line-up, de podia en de capaciteit”, vertelde Lommelen in een eerder interview met Our House.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

House en techno in maart: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....