maandag, maart 8, 2021
Home Nieuws Huisbaas Mark van Bergen start wekelijkse talkshow op audio-app Clubhouse, hét nieuwe...

Huisbaas Mark van Bergen start wekelijkse talkshow op audio-app Clubhouse, hét nieuwe social medium

-

‘Dutch Dance Talks’ is de naam van de nieuwe wekelijkse talkshow van TIOH-hoofdredacteur Mark van Bergen op Clubhouse. De audio-app is momenteel dé rijzende ster binnen de social media. Donderdag is de eerste aflevering van Dutch Dance Talks, en staat het thema ‘Drugs ten tijde van corona’ centraal, naar aanleiding van het grote onderzoek door TIOH. Co-host daarbij is Xandra Laplante van Novadic-Kentron.

Clubhouse beleefde de afgelopen tijd internationaal een enorme boost. Alleen al in de eerste 16 dagen van februari kreeg de app, die vooralsnog enkel op iPhone te downloaden is, er 4,6 miljoen gebruikers bij. Diverse dj’s en andere kopstukken in de dance zijn inmiddels ook actief op Clubhouse.

De app bestaat uit ‘Rooms’, virtuele kamers waarin personen live met elkaar praten via enkel audio. Gesprekken op Clubhouse zijn achteraf niet terug te luisteren. 

Dutch Dance Talks

- Advertisement -

In zijn nieuwe room Dutch Dance Talks bespreekt host Mark van Bergen iedere donderdagavond om 20:00 uur de stand van zaken in de Nederlandse dancebranche, steeds met een main topic. Hij ontvangt daarbij wisselende sidekicks/co-hosts uit de wereld der events en elektronische muziek.

De eerste aflevering staat aanstaande donderdag in het teken van drugs in coronatijd. Aanleiding vormen de maandag gepubliceerde resultaten van een groot, landelijk onderzoek door TIOH onder danceliefhebbers. Co-host is Xandra Laplante van Novadic-Kentron, de instelling voor verslavingszorg die onze enquête ondersteunde.

Een week later is Jesler Amarins te gast. Zij is collega-docent van Mark binnen Fontys ACI’s minor Dance Industry en tevens werkzaam voor o.a. Amsterdam Dance Event.


Dutch Dance Talks op Clubhouse

De links naar de eerste afleveringen vind je hier (25 februari 20:00) en hier (2 maart, 20:00). TIOH neemt de Dutch Dance Talks op, waarna deze via ons Mixcloud-kanaal kunnen worden teruggeluisterd.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Back To Live, terug op de dansvloer: ‘Alsof je weer voor het eerst verliefd wordt’

Voor het eerst sinds een jaar weer dansen, legaal en zonder afstand of mondkapje. Voor 1300 uitverkorenen werd het...

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...