dinsdag, februari 27, 2024

Daydream Festival verhuist naar nieuwe locatie: Aquabest

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Daydream Festival verhuist naar nieuwe locatie: Aquabest

Aquabest in Eindhoven is weer een festival rijker. Het populaire Daydream Festival verhuist namelijk van het Belgische Lommel naar de waterplas ten noorden van de Lichtstad. Dat hebben Par-T en First Vision bekendgemaakt.

Aquabest wordt op 14 juli 2018 ingeluid als nieuwe locatie. Daarmee verplaatst Daydream van het voorjaar naar het midden van het festivalseizoen. In Lommel werd het evenement in april georganiseerd. Bij de laatste Belgische editie maakten onder meer Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Nervo en Showtek hun opwachting. De Eindhovense broers interviewden we daar nog op locatie (lees hier). Daydream groeide in acht jaar tijd uit tot een van de top 5 festivals bij de zuiderburen.

Waar Daydream in Lommel een meerdaags festival was, wordt het evenement in Eindhoven volgend jaar voor één dag georganiseerd. Met Aquabest is de ‘droomlocatie’ gevonden, laat organisator Par-T weten bij Omroep Brabant. In het verleden werd Daydream op een vergelijkbare locatie in België georganiseerd, aan de boorden van het Zilvermeer in Mol.

Barcelona

Naast de verhuizing van de Belgische editie naar Nederland, heeft de organisatie ook de eerste Spaanse editie aangekondigd. Tijdens Pasen 2018 debuteert Daydream Festival in Barcelona. In Mexico werd recent de tweede succesvolle editie gehouden. Ook was er al eens een episode in de Dominicaanse Republiek.


Daydream Festival

De eerste Nederlandse editie van Daydream Festival vindt plaats op 14 juli 2018 bij Aquabest. In het voorjaar van 2018 wordt de line-up wereldkundig gemaakt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....