vrijdag, februari 23, 2024

Decibel outdoor festival 2018 presenteert volledige line-up

-

Home » Algemeen » Decibel outdoor festival 2018 presenteert volledige line-up

We moeten nog een paar maandjes wachten, maar het puzzelen kan alvast beginnen. De volledige line-up van Decibel outdoor festival is bekendgemaakt. Verdeeld over 15 area’s treden meer dan 200 dj’s op. Het festivalterrein is opnieuw ingedeeld met diverse districten. 

Decibel outdoor festival 2018

Die districten zijn The Beach, The Lake, The Forest, The Road, The Weekend en de Mainstage. Ieder district heeft zijn eigen karakter. De Mainstage is uiteraard het grootst. Headhunterz, Bass Modulators, Sound Rush en Minus Militia zijn enkele acts die hier op zaterdag 18 augustus te zien zijn. Guerillas is de afsluitende hardcore-act.

The Beach

The Beach is het domein van freestyle. Met natuurlijk Pussy lounge als blikvanger, waar naast de vaste residents (Ruthless, The Viper, Darkraver, Paul Elstak) ook Adaro, Genius, Korsakoff, Pat B, Ransom en Zany draaien. Voor Adaro betekent dit zijn debuut op Pussy lounge. De host is MC DL, waar voorgaande jaren Ruffian altijd het vaste gezicht was. De andere stage – Colorful Cottages powered by Desperados – staat in het teken van jump/tek en freestyle. Hier zien we onder anderen Mark with a K, Dr. Rude en Crude Intentions terug.

The Lake

Of je nu van euforische hardstyle houdt of de voorkeur geeft aan raw hardstyle, op The Lake vind je het allebei. Het zogenoemde Hydro Station biedt podium aan artiesten als B-Front, Gunz for Hire, Radical Redemption en Frequencerz. Dan is er ook nog Southern Swamp, een andere stage met raw hardstyle op het menu. Daar staan onder meer Delete, E-Force, Regain en Malice op het programma. Voor de euforische klanken kun je terecht bij Floating Wind Farm, waar Audiotricz, D-Block & S-te-Fan, Devin Wild en Zatox enkele namen op het affiche zijn.

The Road

Voor een trip down memorylane moet je op The Road zijn. Hardstyle classics hoor je bij The Garage, namen als Davide Sonar, Isaac, The R3belz en Balistic in de line-up. Dan is er ook nog de Truck Stop, waar millenium hardcore is vertegenwoordigd. Oldschool classics (Tires & Tracks) en early rave (Motel-inn) completeren het plaatje voor The Road.

The Forest

Voor het échte harde werk moet je in The Forest zijn. In dit district is hardcore (Abandoned Church, o.a. Angerfist, Mad Dog, Miss K8), uptempo (Toxic Lab, o.a. Partyraiser, Sjammienators), terror (Dark Coalmine, o.a. Drokz, Tripped) en industrial (Trailer Park, o.a. Dither, I:gor) vertegenwoordigd.

The Weekend

Tot slot is er natuurlijk ook nog The Weekend, want het feest begint al op vrijdag en gaat ook zaterdagnacht en zondag door. Tijdens het weekend draaien onder meer Atmozfears, Code Black, Cyber, Angerfist en N-Vitral.

Decibel outdoor festival

De volledige line-up vind je hier. Tickets zijn vanaf zaterdag 12 mei verkrijgbaar op de website van b2s. Decibel wordt georganiseerd van 17 tot en met 19 augustus 2018.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...