woensdag, februari 28, 2024

Dogfight komt met labelnight in Dynamo Eindhoven

-

Home » Genres » Hardcore » Dogfight komt met labelnight in Dynamo Eindhoven

Voor het eerst komt Dogfight Records met een eigen labelnight in Nederland. In het kielzog van Mad Dog, oprichter van het Italiaanse label, komen onder anderen AniMe, Noize Suppressor en Unexist naar Dynamo in Eindhoven. Dogfight wordt georganiseerd op zaterdag 6 januari 2018.

Het label werd ruim een jaar geleden opgericht. In korte tijd groeide Dogfight uit tot een populair label binnen de hardcorescene met een trouwe fanbase. Het eerste jaar werden 19 tracks uitgebracht, kwam Mad Dog met een artiestenalbum en zag het eerste Dogfight-album het levenslicht.

Na een succesvolle eerste labelavond in Italië, volgt nu een editie op Nederlandse bodem. Daarvoor trekt het label samen op met Inner Vision. Deze club uit Eindhoven organiseert regelmatig hardcorefeesten, met Hakkûhgat en The Bash als bekendste terugkerende concepten.

Naast eerder genoemde dj’s als Mad Dog, AniMe, Noize Suppressor en Unexist zijn ook Tears of Fury, Ignite en Access One van de partij.

Line-up Dogfight

Mad Dog
AniMe
Noize Suppressor
Unexist
Tears of Fury
Ignite
Access One
MC Nolz

Tickets

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tickets kosten tot en met 22 november 10 euro. Daarna betaal je 15 euro. De kaarten zijn hier verkrijgbaar. Meer informatie vind je in het Facebookevenement.

Dogfight

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...

Nieuwe hardcore releases: de top-3 van Joes Maas – mei

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....