maandag, november 30, 2020
Home Nieuws Donkey Rollers vieren 15-jarig bestaan met album

Donkey Rollers vieren 15-jarig bestaan met album

-

Donkey Rollers bestaan dit jaar precies 15 jaar. De act, die bestaat uit Raoul van Grinsven (Zany), Peter Aldenzee (MC DV8), Johan van Korven (Jowan) en producer Michel van Pollen, komt daarom met een album. 

Het album bestaat uit alle hits, nooit eerder uitgebrachte tracks en remixes van groot aantal artiesten. Om welke artiesten het gaat, is nog niet bekendgemaakt. De officiële albumrelease is zaterdag 6 mei op CRAFT Festival in recreatiegebied Geestmerambacht in Noord-Scharwoude.

Donkey Rollers

- Advertisement -

De Donkey Rollers zijn sinds 2002 een begrip in de hardstyle-scene. In de begintijd van hardstyle was het de hardste act. Het was destijds uniek dat de act met Van Grinsven, Aldenzee en Van Korven op het podium altijd bestond uit een vaste formatie. In hun sets werden (en worden nu nog steeds) alleen maar eigen platen gedraaid.

Hits Donkey Rollers

Enkele grote hits zijn ‘Strike Again’, ‘Motherf*k’, ‘The Fusion of Sound’ en ‘Silver Bullet’.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...