woensdag, mei 19, 2021
HomeNieuwsDutch Dance University terug als 2-daagse conferentie: Diverse experts delen hun kennis

Dutch Dance University terug als 2-daagse conferentie: Diverse experts delen hun kennis

-

Donderdag 22 en vrijdag 23 april is de tweede editie van Dutch Dance University. Deze gratis bij te wonen online conferentie wordt georganiseerd door studenten van Fontys ACI’s minor Dance Industry. Het evenement richt zich op jonge professionals binnen de wereld van de elektronische dansmuziek. Nieuwe inzichten en de laatste trends komen aan bod. DDU wordt voor het eerst verspreid over 2 dagen en telt in totaal 7 panels plus netwerkmogelijkheden. Meerdere kopstukken uit de dance-industrie zijn present. 

Na de eerste editie in het voorjaar van 2020 wordt dit keer een tweedaagse editie van Dutch Dance University uitgezonden. Dat gebeurt coronaproof, vanuit de studio van Fontys ACI in Tilburg.

Tijdens de conferentie praten verschillende experts over actuele en relevante onderwerpen binnen de dance-industrie. Zoals: mentale gezondheid, NFT’s en nieuwe verdienmodellen. Ook zijn er tijdens DDU mogelijkheden om te netwerken en is er een producerwedstrijd voor de hardere dancestijlen, met feedback door Zany.

Zany

Sprekers

- Advertisement -

Andere bevestigde sprekers en moderators zijn onder meer: Cassi Catsaros (Marketing Manager, Most Wanted DJ), Faruk Baskopru (Tourmanager, Sam Feldt) en Kjeld Staps (NFT-expert). Ook Delete (DJ), Daniël Lippens (Radio-dj), Karsten ter Hoeven (Amsterdam Dance Event) en Tristan Hunt (AFEM) delen hun kennis. 

Dutch Dance University richt zich op de jonge of opkomende professional met ambities in de dance. De organiserende studenten hopen ze meer inzichten en/of nieuwe connecties binnen de branche te bieden. 


Dutch Dance University

Donderdag 22 en vrijdag 23 april 2021, 14.30 tot 19.00 uur, gratis bij te wonen via Twitch. Voor meer informatie: bekijk het Facebook-event of volg de socials van het Dutch Dance Industy Lab

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

MY FIRST GIG: Marcello (NL)

Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van het eigen slaapkamertje en plots...

De grootste muzikale familie ter wereld: TranceFamily

Met deze meerdelige serie wil This Is Our House het belang van verschillende online dance community's onder de loep...