Elektrum: WiSH en Intents bundelen krachten in nieuw hardstylefestival

-

Home » Nieuws » Elektrum: WiSH en Intents bundelen krachten in nieuw hardstylefestival

Hardstyle-fans mogen alvast in hun handen wrijven. Aankomend najaar staat een gloednieuw festival op de kalender. Het veelbelovende samenwerkingsproject van WiSH Outdoor en Intents heet Elektrum Festival. De organisatie maakte via hun kanalen de eerste informatie bekend.

Het tweedaagse event vindt plaats op 8 en 9 oktober op het festivalterrein bij de Velder Bossen in Boxtel. Dit is nog onbekend territorium voor hardstyle-fans. Wel zouden festivalbezoekers het terrein kunnen kennen van festivals als We Are Electric (hier ons report) en Jungle. Het bosgebied is volgens de organisatie een unieke plek voor een nieuw hardstyle-event. Er is ruimte voor vier stages.

Verder speelt het thema ’tijd’ tijdens Elektrum Festival ook een grote rol. Zo is de overgang van de dag naar nacht een belangrijk deel van de gehele experience. Er is bewust gekozen voor een balans tussen licht en duisternis.

De organisatie verwacht 10 à 15 duizend man op het evenement. Over de line-up en tickets is nog niks bekend. Wel belooft de organisatie dat Elektrum Festival geen mix is van WiSH en Intents. Het event wordt naar eigen zeggen ‘a grand new outdoor harder styles experience.’

Wij zijn benieuwd!


Elektrum Festival

Op de website van Elektrum Festival is pre-registratie mogelijk. Daarmee word je op de hoogte gehouden van de ticketverkoop en andere belangrijke info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep tech. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy genoeg zijn. Ook pakt hij hier en daar graag een dampende rave mee. Duarte is van alle markten thuis!

Gerelateerd

My First Gig: Menja Mist (SWE)

Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van het eigen slaapkamertje en plots...

Vessbroz: “We hopen met ons verhaal heel veel mensen te helpen”

Voorzichtig, bescheiden én nieuwsgierig naar wat komen gaat. Zo toont het Iraanse dj/producer-duo Vessbroz zichzelf in het eerste interview op...